[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: T-DOSE 10th edition, Eindhoven, za 28 / zo 29 november 2015
On Thu, 5 Nov 2015, Joost van Baal-Ili wrote:

Hoi,

T-DOSE 2015 is op zaterdag 28 en zondag 29 november (over 3 weken) in gebouw R5
van de Fontys University of applied science in Eindhoven; zie
http://www.t-dose.org/location .
[..]

Eindelijk ook eens een woordje van mij... Maar daarin de melding dat ik mezelf in m'n planning zodanig klem heb gezet dat ik moeilijke keuzes moet maken, en resultaat is dat ik dit jaar helaas niet naar T-DOSE zal gaan.

Ondertussen heb ik al wel een stapeltje 8.2 DVD's liggen die uitgedeeld kunnen worden. Ik kan ze morgen op de post doen naar iemand die wel naar T-DOSE gaat en donderdag/vrijdag nog post kan ontvangen (en een betrouwbare postbode heeft..). Pakje past door standaard brievenbus, hoef je niet voor thuis te blijven. Mail even je adres als je de DVD's wilt ontvangen & meenemen.

Flyers zag ik al genoemd worden; maar mochten daar niet voldoende van zijn dan hoor ik dat graag en kan ik die ook printen & opsturen.

Verder, zoals gebruikelijk: standpersoneel dat onkosten maakt die niet elders vergoed worden, kunnen zich bij mij melden.

Groeten,
Anne Bezemer


Reply to: