[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#234199: marked as done (Why ask filesystem question on a swap partition)

Your message dated Tue, 04 Jan 2011 23:36:12 +0000
with message-id <1294184172.2412.165.camel@eeepc.Belkin>
and subject line 
has caused the Debian Bug report #234199,
regarding Why ask filesystem question on a swap partition
to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what this
message is talking about, this may indicate a serious mail system
misconfiguration somewhere. Please contact owner@bugs.debian.org

234199: http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=234199
Debian Bug Tracking System
Contact owner@bugs.debian.org with problems
--- Begin Message ---
Package: installation-reports


Debian-installer-version: Sarge i386 beta 2, downloaded last week
uname -a: Linux squid 2.4.22-1-386 #9 Sat Oct 4 14:30:39 EST 2003 i686 GNU/Linux
Date: 21 Feb 2004 13:12:27
Method: Installed off CD and then used local apt-proxy which in turn grabbed
binaries off ISP mirror and mirror.aarnet.edu.au when required

Machine: Clone yum cha
Processor: Pentium III 600MHz powerbeast
Memory: 256M
Root Device: IDE, /dev/hda
Root Size/partition table: 
 hda1 1G ext3 /
 hda2 1G swap swap
 hda5 6G ext3 /usr
 hda6 6G ext3 /var
 hda7 6G ext3 /home
Output of lspci:
00:00.0 Host bridge: VIA Technologies, Inc. VT82C693A/694x [Apollo PRO133x] (rev 44)
00:01.0 PCI bridge: VIA Technologies, Inc. VT82C598/694x [Apollo MVP3/Pro133x AGP]
00:07.0 ISA bridge: VIA Technologies, Inc. VT82C596 ISA [Mobile South] (rev 23)
00:07.1 IDE interface: VIA Technologies, Inc. VT82C586A/B/VT82C686/A/B/VT8233/A/C/VT8235 PIPC Bus Master IDE (rev 10)
00:07.2 USB Controller: VIA Technologies, Inc. USB (rev 11)
00:07.3 Host bridge: VIA Technologies, Inc. VT82C596 Power Management (rev 30)
00:08.0 Ethernet controller: Lite-On Communications Inc LNE100TX (rev 20)
01:00.0 VGA compatible controller: NVidia / SGS Thomson (Joint Venture) Riva128 (rev 21)

Base System Installation Checklist:

Initial boot worked:    [O]
Configure network HW:   [O]
Config network:         [O]
Detect CD:              [O]
Load installer modules: [O]
Detect hard drives:     [O]
Partition hard drives:  [O]
Create file systems:    [O]
Mount partitions:       [O]
Install base system:    [O]
Install boot loader:    [O]
Reboot:                 [O]
[O] = OK, [E] = Error (please elaborate below), [ ] = didn't try it


Well done dudes, much better than old ones. Now I know this file exists
I'll send you the sparc details too.

Something that throws me every time. Partition the drives then you do
the setup of the partitions (ext2/ext3/swap/leave). It picks up the old
partition type which is usually WinNT. 

A wishlist, why does it ask me if I want ext2/ext3 on a partition of
type swap? It should only be choosing swap/leave alone.

Problem with apt sources config, I use manual setup and it gets the package
files right but then loops back to Edit/Cancel step for configuring
apt.  I just Cancel then manually go to next step (which is select

Strangess too... I install new version of exim4 but then it asks me to
configure mail server in installer.  It's clever enough to know I have
already done it so it goes to next step.

Install logs and other status info is available in /var/log/debian-installer/.
Once you have filled out this report, mail it to submit@bugs.debian.org.

--- End Message ---
--- Begin Message ---
on current version of the installer partitions have the option to "use
as" where you can choose only one type. Not possible to choose ext2/3
for swap area.
Hence, closing the bug.
Melhores cumprimentos/Best regards,

Miguel Figueiredo

--- End Message ---

Reply to: