[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#602135: marked as done (Squeeze net install - mirror bug)

Your message dated Wed, 03 Nov 2010 10:39:41 +1300
with message-id <4CD0851D.7080507@paradise.net.nz>
and subject line Bug #602135 closed
has caused the Debian Bug report #602135,
regarding Squeeze net install - mirror bug
to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what this
message is talking about, this may indicate a serious mail system
misconfiguration somewhere. Please contact owner@bugs.debian.org

602135: http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=602135
Debian Bug Tracking System
Contact owner@bugs.debian.org with problems
--- Begin Message ---
Package: installation-reports

Boot method: <How did you boot the installer? CD? floppy? network?>
network - squeeze selected. Started from CD (see below re .iso)

Image version: <Full URL to image you downloaded is best>
http://people.debian.org/~joeyh/d-i/images/daily/netboot/mini.iso of 1609 2010-11-01

Date: <Date and time of the install>
1015 NZ summer Time 2010-11-02
2115 UTC 2010-11-01

Machine: <Description of machine (eg, IBM Thinkpad R32)>
HP Compaq d530 small form factor

Partitions: <df -Tl will do; the raw partition table is preferred>
sda1 Windows XP ; sda5 ext3 target ; sda6 swap ; sda7 ext3 not used .
pt.txt & df.txt attached (sda partition table)

Base System Installation Checklist:
[O] = OK, [E] = Error (please elaborate below), [ ] = didn't try it

Initial boot:           [ o]
Detect network card:    [ o]
Configure network:      [ o]
Detect CD:              [ o]
Load installer modules: [ o]
Detect hard drives:     [ o]
Partition hard drives:  [ o]
Install base system:    [ o]
Clock/timezone setup:   [ o]
User/password setup:    [ o]
Install tasks:          [ E]
Install boot loader:    [  ]
Overall install:        [ E]


1. Mirror failure.    Also failed on Australian & USA mirrors - see log.
Nov  1 21:18:31 main-menu[280]: INFO: Menu item 'partman-base' selected
Nov  1 21:18:32 anna-install: Installing partman-auto-lvm
Nov  1 21:18:32 anna[4859]: DEBUG: retrieving lvm2-udeb 2.02.66-4
Nov  1 21:18:32 anna[4859]: wget: bad address 'ftp.nz.debian.org'
Nov  1 21:18:32 anna[4859]: WARNING **: package retrieval failed

<Description of the install, in prose, and any thoughts, comments
     and ideas you had during the initial install.>
I could not immediately get to main menu at that point, so reformatted sda5 (target) and sda6 (swap) then saved logs when I got main menu.
I then aborted installation.


Please make sure that the hardware-summary log file, and any other
installation logs that you think would be useful are attached to this
report. Please compress large files using gzip.

Once you have filled out this report, mail it to submit@bugs.debian.org.

Attachment: install-net-20101102.tar.gz
Description: GNU Zip compressed data

--- End Message ---
--- Begin Message ---
Package: installation reports

1. Failure to connect to mirror - installation of non-free fimware needed to enhance NIC performance. Outside scope of d-i group.

2. Grub2 issue - missing item for Windows - bugs 599156 and 600484 refer.

Peter Milne
New Zealand

--- End Message ---

Reply to: