[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#352914: yaboot-installer tries to search for apple partitions on ibm rs6k/pseries hardware

Colin Watson wrote:

> Judging from your description earlier in this bug, this is entirely
> unconnected to partman-prep or yaboot-installer; you say it's
> happening 
> right at the start of the installer, long before partman starts.

Yes, sorry for that, maybe I should have filed another bugreport for this one.

> Could you clarify that when you boot using expert64, you don't even
> see 
> the installer main menu, but that it just goes straight into the
> language selector without giving you any opportunity for interaction?

Yes, that is the case. System is booting up fine, entering the installer and
autoselecting the first step in the d-i menu. And so forth, as described.

> If 
> that is the case, then it sounds as though kernel command-line options
> aren't being passed through to the installer, which is very strange.
> Could you try booting a current daily
> (http://people.debian.org/~wouter/d-i/powerpc/daily/) with 'expert64
> priority=low' to see what happens in that case?

I check that out. Could we use the mini.iso for the netboot or is there
any other (better) way for booting?!

> (Sorry for the delay in replying to this; I was horribly busy at work
> preparing a release, then I went on vacation for a week, then I was
> at a conference for a week. I'm catching up now.)

No prob! Take care!


Mit freundlichem Gruß

Christian Nölle

Christian Nölle        mailto:noelle@wiwi.uni-wuppertal.de
                                     Tel : +49(202)4392451
CIP im Web:          http://www.wiwi.uni-wuppertal.de/cip/

Reply to: