[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#255003: marked as done (Package: installation-reports)



Your message dated Sun, 14 May 2006 20:57:43 -0300
with message-id <87y7x4i2h4.fsf@nurf.casa>
and subject line Should be fixed in current images of installer
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

--- Begin Message ---
Package: installation-reports

Debian-installer-version: Beta4 (06/18/04)
uname -a:
Date: 06/18/04 10:54
Method: Boot CD-Rom (110 Mo)

Machine: Medion (Laptop)
Processor: 2.6Ghz Celeron
Memory: 512 Mo
Root Device: IDE
Root Size/partition table: 5000 Mo
Output of lspci: (lots of things but not important for
the problem)

Base System Installation Checklist:

Initial boot worked:    [O]
Configure network HW:   [O]
Config network:         [O]
Detect CD:              [O]
Load installer modules: [O]
Detect hard drives:     [O]
Partition hard drives:  [O]
Create file systems:    [O]
Mount partitions:       [O]
Install base system:    [O]
Install boot loader:    [O]
Reboot:                 [E]
[O] = OK, [E] = Error (please elaborate below), [ ] =
didn't try it

Comments/Problems: Hard Disk Boot Sector Invalid

It's very good for all ! Very good job !


	

	
		
Créez gratuitement votre Yahoo! Mail avec 100 Mo de stockage !
Créez votre Yahoo! Mail sur http://fr.benefits.yahoo.com/

Dialoguez en direct avec vos amis grâce à Yahoo! Messenger !Téléchargez Yahoo! Messenger sur http://fr.messenger.yahoo.com


--- End Message ---
--- Begin Message ---
Hello,

Looks like your bug is fixed in current installer. Would be good if
you could see if it still reproducable and reopen the bug in case.

Thanks in advance,

p.s.: You can get a new installer image in
http://www.debian.org/devel/debian-installer/

-- 
        O T A V I O    S A L V A D O R
---------------------------------------------
 E-mail: otavio@debian.org      UIN: 5906116
 GNU/Linux User: 239058     GPG ID: 49A5F855
 Home Page: http://www.freedom.ind.br/otavio
---------------------------------------------
"Microsoft gives you Windows ... Linux gives
 you the whole house."

--- End Message ---

Reply to: