[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#351449: marked as done (Minimal Install CD won't boot)



Your message dated Sun, 05 Feb 2006 00:27:28 +0100
with message-id <200602050027.28831.aragorn@tiscali.nl>
and subject line Bug#351449: Minimal Install CD won't boot
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

--- Begin Message ---
>From pete@scruffbag.net Sat Feb 04 14:52:35 2006
Received: (at submit) by bugs.debian.org; 4 Feb 2006 22:52:35 +0000
Return-path: <pete@scruffbag.net>
Received: from scruffbag.vm.bytemark.co.uk ([80.68.89.102] helo=www.scruffbag.net)
	by spohr.debian.org with esmtp (Exim 4.50)
	id 1F5WGh-0000jX-Ja
	for submit@bugs.debian.org; Sat, 04 Feb 2006 14:52:35 -0800
Received: from pete by www.scruffbag.net with local (Exim 3.36 #1 (Debian))
	id 1F5WGf-00033L-00
	for <submit@bugs.debian.org>; Sat, 04 Feb 2006 22:52:33 +0000
Date: Sat, 4 Feb 2006 22:52:33 +0000
From: Pete Frost <pete@www.scruffbag.net>
To: submit@bugs.debian.org
Subject: Minimal Install CD won't boot
Message-ID: <20060204225233.GB29338@scruffbag.vm.bytemark.co.uk>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Disposition: inline
User-Agent: Mutt/1.5.11
Sender: <pete@scruffbag.net>
Delivered-To: submit@bugs.debian.org
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2005_01_02 
	(1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Level: 
X-Spam-Status: No, hits=-8.0 required=4.0 tests=BAYES_00,HAS_PACKAGE 
	autolearn=no version=2.60-bugs.debian.org_2005_01_02

Package: installation-reports

Boot method: CD
Image version: debian-31r1a-ia64-netinst.iso downloaded on 29/1/06
Date: 18:20 29/01/06

Machine: Self-build (mobo is MSI MS-7143 with Intel 915PL chipset)
Processor: Intel Pentium IV 640
Memory: 1GB DDR
Partitions: n/a

Output of lspci and lspci -n: not available

Base System Installation Checklist:
[O] = OK, [E] = Error (please elaborate below), [ ] = didn't try it

Initial boot worked:    [E]
Configure network HW:   [ ]
Config network:         [ ]
Detect CD:              [ ]
Load installer modules: [ ]
Detect hard drives:     [ ]
Partition hard drives:  [ ]
Create file systems:    [ ]
Mount partitions:       [ ]
Install base system:    [ ]
Install boot loader:    [ ]
Reboot:                 [ ]

Comments/Problems:

I have attempted to install a Debian 3.1 system using both the AMD64 and
i386 netinst/minimal CDs. In both cases, the system stops as soon as it
attempts to boot from the CD (as in, I get left at the BIOS' "Boot from
CD:" message, with a blinking cursor). I have tried re-burning the CDs,
with verification turned on, three times but to no avail. Both Ubuntu
Breezy i386 and DesktopBSD 1.0RC3 i386 installed fine a little while
ago, so I don't think it is a hardware issue.

My CD/DVD drive is a Liteon DVDRW SHW-1635S with firmware revision
YS0Q.


--- End Message ---
--- Begin Message ---
>From aragorn@tiscali.nl Sat Feb 04 15:30:27 2006
Received: (at 351449-done) by bugs.debian.org; 4 Feb 2006 23:30:27 +0000
Return-path: <aragorn@tiscali.nl>
Received: from smtp13.wxs.nl ([195.121.247.4])
	by spohr.debian.org with esmtp (Exim 4.50)
	id 1F5WpE-0007jR-CA
	for 351449-done@bugs.debian.org; Sat, 04 Feb 2006 15:28:16 -0800
Received: from strider.fjphome.nl (ip545593b6.speed.planet.nl [84.85.147.182])
 by smtp13.wxs.nl (iPlanet Messaging Server 5.2 Patch 2 (built Jul 14 2004))
 with ESMTP id <0IU6007J3RTSBJ@smtp13.wxs.nl> for 351449-done@bugs.debian.org;
 Sun, 05 Feb 2006 00:27:29 +0100 (CET)
Date: Sun, 05 Feb 2006 00:27:28 +0100
From: Frans Pop <aragorn@tiscali.nl>
Subject: Re: Bug#351449: Minimal Install CD won't boot
In-reply-to: <20060204225233.GB29338@scruffbag.vm.bytemark.co.uk>
To: Pete Frost <pete@www.scruffbag.net>, 351449-done@bugs.debian.org
Message-id: <200602050027.28831.aragorn@tiscali.nl>
MIME-version: 1.0
Content-type: text/plain; charset=iso-8859-1
Content-transfer-encoding: 7BIT
Content-disposition: inline
User-Agent: KMail/1.7.2
References: <20060204225233.GB29338@scruffbag.vm.bytemark.co.uk>
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2005_01_02 
	(1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Level: 
X-Spam-Status: No, hits=-6.0 required=4.0 tests=BAYES_00,HAS_BUG_NUMBER 
	autolearn=no version=2.60-bugs.debian.org_2005_01_02

On Saturday 04 February 2006 23:52, Pete Frost wrote:
> Boot method: CD
> Image version: debian-31r1a-ia64-netinst.iso downloaded on 29/1/06
> Date: 18:20 29/01/06

If you want to install an AMD64 system, you should not use the IA64 
images, but the AMD64 images. IA64 is a totally different architecture.

See: http://www.debian.org/ports/amd64/

Closing your report.

Cheers,
FJP

--- End Message ---

Reply to: