[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#311913: marked as done (installation-reports)



Your message dated Sat, 4 Jun 2005 11:28:04 +0200
with message-id <20050604092804.GM7133@mykerinos.kheops.frmug.org>
and subject line Bug#311913: installation-reports
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

--------------------------------------
Received: (at submit) by bugs.debian.org; 4 Jun 2005 08:24:53 +0000
>From elie@de-brauwer.be Sat Jun 04 01:24:53 2005
Return-path: <elie@de-brauwer.be>
Received: from poros.telenet-ops.be [195.130.132.44] 
	by spohr.debian.org with esmtp (Exim 3.35 1 (Debian))
	id 1DeTxc-0004Mf-00; Sat, 04 Jun 2005 01:24:52 -0700
Received: from localhost (localhost.localdomain [127.0.0.1])
	by poros.telenet-ops.be (Postfix) with SMTP id CAF243BC085
	for <submit@bugs.debian.org>; Sat,  4 Jun 2005 10:24:50 +0200 (MEST)
Received: from [192.168.2.103] (dD5E0E6F3.access.telenet.be [213.224.230.243])
	by poros.telenet-ops.be (Postfix) with ESMTP id 97A703BC064
	for <submit@bugs.debian.org>; Sat,  4 Jun 2005 10:24:50 +0200 (MEST)
Message-ID: <42A16552.70802@de-brauwer.be>
Date: Sat, 04 Jun 2005 10:24:50 +0200
From: Elie De Brauwer <elie@de-brauwer.be>
User-Agent: Debian Thunderbird 1.0.2 (X11/20050331)
X-Accept-Language: en-us, en
MIME-Version: 1.0
To: submit@bugs.debian.org
Subject: installation-reports
X-Enigmail-Version: 0.91.0.0
OpenPGP: id=0C67D393
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Delivered-To: submit@bugs.debian.org
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2005_01_02 
	(1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=-8.0 required=4.0 tests=BAYES_00,HAS_PACKAGE 
	autolearn=no version=2.60-bugs.debian.org_2005_01_02
X-Spam-Level: 

-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

Package: installation-reports

Debian-installer-version: June 3rd 2005:
http://cdimage.debian.org/pub/cdimage-testing/daily/i386/current/debian-testing-i386-netinst.iso

uname -a: Linux psychotic 2.4.27-2-386 #1 Mon May 16 16:47:51 JST 2005
i686 GNU/Linux
Date: Sat Jun  4 10:20:32 CEST 2005
Method: Used the netinst image, booted from it, configured it and
installed from:
deb ftp://ftp.belnet.be/debian/ unstable main
deb-src ftp://ftp.belnet.be/debian/ unstable main


Machine: Acer Aspire 1511 LMi laptop
Processor: AMD Athlon64 3000+
Memory: 512 Mb, no swap partition added
Root Device:
    ide0: BM-DMA at 0x2080-0x2087, BIOS settings: hda:DMA, hdb:pio
hda: IC25N060ATMR04-0, ATA DISK drive
hda: attached ide-disk driver.
hda: 117210240 sectors (60012 MB) w/7884KiB Cache, CHS=7296/255/63,
UDMA(100)

Root Size/partition table:
Disk /dev/hda: 60.0 GB, 60011642880 bytes
255 heads, 63 sectors/track, 7296 cylinders
Units = cylinders of 16065 * 512 = 8225280 bytes

   Device Boot      Start         End      Blocks   Id  System
/dev/hda1   *           1        6020    48355618+   c  W95 FAT32 (LBA)
/dev/hda2            6021        7295    10241437+  83  Linux
/dev/hda3            7296        7296        8032+  1e  Hidden W95
FAT16 (LBA)

Command (m for help):

A partition for shared data with windows
A reiser root filesystem
An acer partition

Output of lspci and lspci -n:
psychotic:~# lspci
0000:00:00.0 Host bridge: nVidia Corporation nForce3 Host Bridge (rev a4)
0000:00:01.0 ISA bridge: nVidia Corporation nForce3 LPC Bridge (rev a6)
0000:00:01.1 SMBus: nVidia Corporation nForce3 SMBus (rev a4)
0000:00:02.0 USB Controller: nVidia Corporation nForce3 USB 1.1 (rev a5)
0000:00:02.1 USB Controller: nVidia Corporation nForce3 USB 1.1 (rev a5)
0000:00:02.2 USB Controller: nVidia Corporation nForce3 USB 2.0 (rev a2)
0000:00:06.0 Multimedia audio controller: nVidia Corporation nForce3
Audio (rev
a2)
0000:00:06.1 Modem: nVidia Corporation: Unknown device 00d9 (rev a2)
0000:00:08.0 IDE interface: nVidia Corporation nForce3 IDE (rev a5)
0000:00:0a.0 PCI bridge: nVidia Corporation nForce3 PCI Bridge (rev a2)
0000:00:0b.0 PCI bridge: nVidia Corporation nForce3 AGP Bridge (rev a4)
0000:00:18.0 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] K8 NorthBridge
0000:00:18.1 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] K8 NorthBridge
0000:00:18.2 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] K8 NorthBridge
0000:00:18.3 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] K8 NorthBridge
0000:01:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation: Unknown
device 0348
(rev a1)
0000:02:06.0 Ethernet controller: Broadcom Corporation NetXtreme
BCM5788 Gigabit
 Ethernet (rev 03)
0000:02:07.0 CardBus bridge: Texas Instruments PCI4510 PC card Cardbus
Controlle
r (rev 02)
0000:02:07.1 FireWire (IEEE 1394): Texas Instruments PCI4510 IEEE-1394
Controlle
r
0000:02:08.0 Network controller: Broadcom Corporation BCM4306
802.11b/g Wireless
 LAN Controller (rev 03)

psychotic:~# lspci -n
0000:00:00.0 0600: 10de:00d1 (rev a4)
0000:00:01.0 0601: 10de:00d0 (rev a6)
0000:00:01.1 0c05: 10de:00d4 (rev a4)
0000:00:02.0 0c03: 10de:00d7 (rev a5)
0000:00:02.1 0c03: 10de:00d7 (rev a5)
0000:00:02.2 0c03: 10de:00d8 (rev a2)
0000:00:06.0 0401: 10de:00da (rev a2)
0000:00:06.1 0703: 10de:00d9 (rev a2)
0000:00:08.0 0101: 10de:00d5 (rev a5)
0000:00:0a.0 0604: 10de:00dd (rev a2)
0000:00:0b.0 0604: 10de:00d2 (rev a4)
0000:00:18.0 0600: 1022:1100
0000:00:18.1 0600: 1022:1101
0000:00:18.2 0600: 1022:1102
0000:00:18.3 0600: 1022:1103
0000:01:00.0 0300: 10de:0348 (rev a1)
0000:02:06.0 0200: 14e4:169c (rev 03)
0000:02:07.0 0607: 104c:ac44 (rev 02)
0000:02:07.1 0c00: 104c:8029
0000:02:08.0 0280: 14e4:4320 (rev 03)



Base System Installation Checklist:
[O] = OK, [E] = Error (please elaborate below), [ ] = didn't try it

Initial boot worked:    [OK]
Configure network HW:   [OK]
Config network:         [OK] (dhcp)
Detect CD:              [OK]
Load installer modules: [OK]
Detect hard drives:     [OK]
Partition hard drives:  [OK] (why couldn't i specify the mount point
for an existing fat32 ?)
Create file systems:    [OK]
Mount partitions:       [OK]
Install base system:    [OK]
Install boot loader:    [OK]
Reboot:                 [OK]

Comments/Problems:

Installation went perfectly:

Boot from CD.
Regular boot.
The machine was a Gentoo machine built for AMD64 arch, but now I
decided to use
it as a regular x86 Debian.


- ----------------------------------------------------------------------
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.4.1 (GNU/Linux)
Comment: Using GnuPG with Thunderbird - http://enigmail.mozdev.org

iD8DBQFCoWVRzwVHEAxn05MRAtJjAJ9UDnHPnz89S9+Xv4+kl7waYipsQQCgkcTZ
qOLAFM/CekXsZbVX+bopwWo=
=AMqi
-----END PGP SIGNATURE-----


---------------------------------------
Received: (at 311913-done) by bugs.debian.org; 4 Jun 2005 09:28:39 +0000
>From bubulle@kheops.frmug.org Sat Jun 04 02:28:39 2005
Return-path: <bubulle@kheops.frmug.org>
Received: from perrier.eu.org (kheops.perrier.eu.org) [81.56.227.253] 
	by spohr.debian.org with esmtp (Exim 3.35 1 (Debian))
	id 1DeUxK-0000f6-00; Sat, 04 Jun 2005 02:28:39 -0700
Received: from localhost (localhost [127.0.0.1])
	by kheops.perrier.eu.org (Postfix) with ESMTP id B01564FA1A;
	Sat,  4 Jun 2005 11:28:07 +0200 (CEST)
Received: from kheops.perrier.eu.org ([127.0.0.1])
	by localhost (kheops [127.0.0.1]) (amavisd-new, port 10024)
	with ESMTP id 16254-08; Sat, 4 Jun 2005 11:28:07 +0200 (CEST)
Received: from mykerinos.kheops.frmug.org (mykerinos.kheops.frmug.org [192.168.1.3])
	by kheops.perrier.eu.org (Postfix) with ESMTP id F3E0D4FA17;
	Sat,  4 Jun 2005 11:28:06 +0200 (CEST)
Received: by mykerinos.kheops.frmug.org (Postfix, from userid 7426)
	id 9D5EE2327F; Sat,  4 Jun 2005 11:28:04 +0200 (CEST)
Date: Sat, 4 Jun 2005 11:28:04 +0200
From: Christian Perrier <bubulle@debian.org>
To: Elie De Brauwer <elie@de-brauwer.be>, 311913-done@bugs.debian.org
Subject: Re: Bug#311913: installation-reports
Message-ID: <20050604092804.GM7133@mykerinos.kheops.frmug.org>
References: <42A16552.70802@de-brauwer.be>
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Disposition: inline
In-Reply-To: <42A16552.70802@de-brauwer.be>
User-Agent: Mutt/1.5.9i
X-Virus-Scanned: by amavisd-new-20030616-p10 (Debian) at kheops.frmug.org
Delivered-To: 311913-done@bugs.debian.org
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2005_01_02 
	(1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=-6.0 required=4.0 tests=BAYES_00,HAS_BUG_NUMBER 
	autolearn=no version=2.60-bugs.debian.org_2005_01_02
X-Spam-Level: 

> Installation went perfectly:


Given that your installation was a complete success, I do as
usual with reports for successful installations: I close the bug..:-)

This does not of course mean you weren't right to report. Knowing the
installations are correct is important for the d-i team.

Many thanks for your time testing the Debian Installer and reporting
your results. Have fun with your new Debian system!




Reply to: