[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#300311: Package: installation-reports

Package: installation-reports

date: 18-March-2005-01:18

uname -a: 
Linux Powerbook 2.6.8-powerpc #1 Thu Feb 24 14:15:19 CET 2005 ppc GNU/Linux

Date: 2005-03-18 

Started with MacOS 9.1, BootX 1.2.2 and 7.6 GB of free space on HD. 
Used ftp from mirror.switch.ch using home ADSL connection
No proxy.

Machine: Macintosh G3 Series 266 MHz "Wallstreet", 192 MB RAM, 20 GB Toshiba
MK2018 GAS HD, Matsushita UJDA310 CDRW

Processor: 266 MHz G3

Memory: 192 MB (original 64 MB + 128 MB module)

Root Device: IDE 20 GB Toshiba MK2018 GAS HD.

Root Size/partition table: 
MacOS on partitions 1-9, 
2.2 GB root on partition 10, 
281 MB swap on partition 11, 
5.2 GB home on partition 12.
(Sizes chosen by installer, given "Desktop" option.)

output of lspci:
0000:00:00.0 Host bridge: Motorola MPC106 [Grackle] (rev 40)
0000:00:0d.0 ff00: Apple Computer Inc. Paddington Mac I/O
0000:00:10.0 ff00: Apple Computer Inc. Paddington Mac I/O
0000:00:11.0 Display controller: ATI Technologies Inc 3D Rage LT Pro (rev
0000:00:13.0 CardBus bridge: Texas Instruments PCI1131 (rev 01)
0000:00:13.1 CardBus bridge: Texas Instruments PCI1131 (rev 01)
0000:01:00.0 USB Controller: OPTi Inc. 82C861 (rev 10)

and lspci -n:
0000:00:00.0 0600: 1057:0002 (rev 40)
0000:00:0d.0 ff00: 106b:0017
0000:00:10.0 ff00: 106b:0017
0000:00:11.0 0380: 1002:4c50 (rev dc)
0000:00:13.0 0607: 104c:ac15 (rev 01)
0000:00:13.1 0607: 104c:ac15 (rev 01)
0000:01:00.0 0c03: 1045:c861 (rev 10)

Base System Installation Checklist:
[O] = OK, [E] = Error (please elaborate below), [ ] = didn't try it

Initial boot worked:    [O]
Configure network HW:   [O]
Config network:         [O]
Detect CD:              [ ]
Load installer modules: [O]
Detect hard drives:     [O]
Partition hard drives:  [O]
Create file systems:    [O]
Mount partitions:       [O]
Install base system:    [O]
Install boot loader:    [ ]
Reboot:                 [ ]

Comments/Problems: Didn't want to install quik, didn't want a boot partition,
had some difficulty copying the contents of /boot back to the BootX folder
on the MacOS partition. Eventually done by mounting the root partition and
a DOS formatted CF card (in the cardbus slot) while running the installer
and copying files across. Could then boot using BootX. Very smooth install
up to this point.

Reply to: