[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#283000: marked as done (Package: installation-reports)



Your message dated Fri, 26 Nov 2004 11:42:13 -0500
with message-id <20041126164213.GC14505@kitenet.net>
and subject line Bug#283000: Package: installation-reports
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

--------------------------------------
Received: (at submit) by bugs.debian.org; 25 Nov 2004 21:06:45 +0000
>From helycos@yahoo.co.uk Thu Nov 25 13:06:45 2004
Return-path: <helycos@yahoo.co.uk>
Received: from smtp-out6.blueyonder.co.uk [195.188.213.9] 
	by spohr.debian.org with esmtp (Exim 3.35 1 (Debian))
	id 1CXQpB-0003H7-00; Thu, 25 Nov 2004 13:06:45 -0800
Received: from [82.33.47.86] ([82.33.47.86]) by smtp-out6.blueyonder.co.uk with Microsoft SMTPSVC(5.0.2195.6713);
	 Thu, 25 Nov 2004 21:06:52 +0000
Message-ID: <41A64941.8030705@yahoo.co.uk>
Date: Thu, 25 Nov 2004 21:06:09 +0000
From: Tim Beauregard <helycos@yahoo.co.uk>
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.3) Gecko/20041007 Debian/1.7.3-5
X-Accept-Language: en
MIME-Version: 1.0
To: submit@bugs.debian.org
Subject: Package: installation-reports
X-Enigmail-Version: 0.89.0.0
X-Enigmail-Supports: pgp-inline, pgp-mime
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-OriginalArrivalTime: 25 Nov 2004 21:06:56.0779 (UTC) FILETIME=[B261B5B0:01C4D332]
Delivered-To: submit@bugs.debian.org
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2004_03_25 
	(1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=-8.0 required=4.0 tests=BAYES_00,HAS_PACKAGE 
	autolearn=no version=2.60-bugs.debian.org_2004_03_25
X-Spam-Level: 

Package: installation-reports

Debian-installer-version: 2004-11-20 from

http://cdimage.debian.org/pub/cdimage-testing/sarge_d-i/i386/rc2/sarge-i386-netinst.iso

uname -a: Linux debian 2.6.8-1-386 #1 Thu Nov 11 12:18:43 EST 2004 i686 
GNU/Linux

Date: 2004-11-20 1200 GMT

Method: dhcp connection to blueyonder.co.uk following boot from CDROM

Machine: Carrera desktop with Asus motherboard, Nvidia chipset.
Processor: AMD Athlon 2200XP
Memory: 512 MB DDR
Root Device: Maxtor hard drive on IDE interface
Root Size/partition table:

Disk /dev/hda: 61.4 GB, 61492838400 bytes
255 heads, 63 sectors/track, 7476 cylinders
Units = cylinders of 16065 * 512 = 8225280 bytes

    Device Boot      Start         End      Blocks   Id  System
/dev/hda1               1        1216     9767488+  83  Linux
/dev/hda2            1341        6203    39062047+  83  Linux
/dev/hda3   *        6204        7475    10217340    c  W95 FAT32 (LBA)
/dev/hda4            1217        1340      996030   82  Linux swap / Solaris

Partition table entries are not in disk order

Disk /dev/hdb: 80.0 GB, 80026361856 bytes
255 heads, 63 sectors/track, 9729 cylinders
Units = cylinders of 16065 * 512 = 8225280 bytes

    Device Boot      Start         End      Blocks   Id  System
/dev/hdb1   *           1        1216     9767488+  83  Linux
/dev/hdb2            1217        1338      979965   82  Linux swap / Solaris
/dev/hdb3            1339        9729    67400707+  83  Linux


Output of lspci:

0000:00:00.0 Host bridge: nVidia Corporation nForce CPU bridge (rev b2)
0000:00:00.1 RAM memory: nVidia Corporation nForce 220/420 Memory 
Controller (rev b2)
0000:00:00.2 RAM memory: nVidia Corporation nForce 220/420 Memory 
Controller (rev b2)
0000:00:00.3 RAM memory: nVidia Corporation: Unknown device 01aa (rev b2)
0000:00:01.0 ISA bridge: nVidia Corporation nForce ISA Bridge (rev c3)
0000:00:01.1 SMBus: nVidia Corporation nForce PCI System Management (rev c1)
0000:00:02.0 USB Controller: nVidia Corporation nForce USB Controller 
(rev c3)
0000:00:03.0 USB Controller: nVidia Corporation nForce USB Controller 
(rev c3)
0000:00:04.0 Ethernet controller: nVidia Corporation nForce Ethernet 
Controller (rev c2)
0000:00:05.0 Multimedia audio controller: nVidia Corporation: Unknown 
device 01b0 (rev c2)
0000:00:06.0 Multimedia audio controller: nVidia Corporation nForce 
Audio (rev c2)
0000:00:08.0 PCI bridge: nVidia Corporation nForce PCI-to-PCI bridge 
(rev c2)
0000:00:09.0 IDE interface: nVidia Corporation nForce IDE (rev c3)
0000:00:1e.0 PCI bridge: nVidia Corporation nForce AGP to PCI Bridge 
(rev b2)
0000:01:06.0 Ethernet controller: VIA Technologies, Inc. VT6105 
[Rhine-III] (rev 86)
0000:01:07.0 Bridge: Texas Instruments PCI2040 PCI to DSP Bridge Controller
0000:02:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation NVCrush11 
[GeForce2 MX Integrated Graphics] (rev b1)

lspci -n:

0000:00:00.0 0600: 10de:01a4 (rev b2)
0000:00:00.1 0500: 10de:01ac (rev b2)
0000:00:00.2 0500: 10de:01ad (rev b2)
0000:00:00.3 0500: 10de:01aa (rev b2)
0000:00:01.0 0601: 10de:01b2 (rev c3)
0000:00:01.1 0c05: 10de:01b4 (rev c1)
0000:00:02.0 0c03: 10de:01c2 (rev c3)
0000:00:03.0 0c03: 10de:01c2 (rev c3)
0000:00:04.0 0200: 10de:01c3 (rev c2)
0000:00:05.0 0401: 10de:01b0 (rev c2)
0000:00:06.0 0401: 10de:01b1 (rev c2)
0000:00:08.0 0604: 10de:01b8 (rev c2)
0000:00:09.0 0101: 10de:01bc (rev c3)
0000:00:1e.0 0604: 10de:01b7 (rev b2)
0000:01:06.0 0200: 1106:3106 (rev 86)
0000:01:07.0 0680: 104c:ac60
0000:02:00.0 0300: 10de:01a0 (rev b1)

Base System Installation Checklist:

Initial boot worked:    [O]
Configure network HW:   [O]
Config network:         [O]
Detect CD:              [O]
Load installer modules: [O]
Detect hard drives:     [O]
Partition hard drives:  [ ]
Create file systems:    [O]
Mount partitions:       [O]
Install base system:    [O]
Install boot loader:    [O]
Reboot:                 [O]

Comments/Problems:

Worked perfectly, very impressed with autoconfiguration of 
/etc/network/interfaces and /etc/resolv.conf which did not occur with a 
previous net-install disc.  Loyalty to your team couldn't get stronger 
than what I have.  Thank you so much!

---------------------------------------
Received: (at 283000-done) by bugs.debian.org; 27 Nov 2004 02:47:06 +0000
>From joey@kitenet.net Fri Nov 26 18:47:06 2004
Return-path: <joey@kitenet.net>
Received: from kitenet.net [64.62.161.42] (postfix)
	by spohr.debian.org with esmtp (Exim 3.35 1 (Debian))
	id 1CXsc6-0005l2-00; Fri, 26 Nov 2004 18:47:06 -0800
Received: from dragon.kitenet.net (pool-141-152-29-179.rich.east.verizon.net [141.152.29.179])
	(using TLSv1 with cipher DHE-RSA-AES256-SHA (256/256 bits))
	(Client CN "Joey Hess", Issuer "Joey Hess" (verified OK))
	by kitenet.net (Postfix) with ESMTP id D97241803D;
	Sat, 27 Nov 2004 02:47:04 +0000 (GMT)
Received: by dragon.kitenet.net (Postfix, from userid 1000)
	id 8B2A06E167; Fri, 26 Nov 2004 11:42:13 -0500 (EST)
Date: Fri, 26 Nov 2004 11:42:13 -0500
From: Joey Hess <joeyh@debian.org>
To: Tim Beauregard <helycos@yahoo.co.uk>,
	283000-done@bugs.debian.org, 261564-done@bugs.debian.org
Subject: Re: Bug#283000: Package: installation-reports
Message-ID: <20041126164213.GC14505@kitenet.net>
References: <41A64941.8030705@yahoo.co.uk>
Mime-Version: 1.0
Content-Type: multipart/signed; micalg=pgp-sha1;
	protocol="application/pgp-signature"; boundary="WplhKdTI2c8ulnbP"
Content-Disposition: inline
In-Reply-To: <41A64941.8030705@yahoo.co.uk>
User-Agent: Mutt/1.5.6+20040907i
Delivered-To: 283000-done@bugs.debian.org
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2004_03_25 
	(1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=-5.3 required=4.0 tests=BAYES_00,DATE_IN_PAST_06_12,
	HAS_BUG_NUMBER autolearn=no version=2.60-bugs.debian.org_2004_03_25
X-Spam-Level: 
X-CrossAssassin-Score: 2


--WplhKdTI2c8ulnbP
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Disposition: inline
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

Tim Beauregard wrote:
> Worked perfectly, very impressed with autoconfiguration of=20
> /etc/network/interfaces and /etc/resolv.conf which did not occur with a=
=20
> previous net-install disc.  Loyalty to your team couldn't get stronger=20
> than what I have.  Thank you so much!

Closing these successful installation reports.

--=20
see shy jo

--WplhKdTI2c8ulnbP
Content-Type: application/pgp-signature; name="signature.asc"
Content-Description: Digital signature
Content-Disposition: inline

-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.2.5 (GNU/Linux)

iD8DBQFBp1zkd8HHehbQuO8RAn3rAKC8pED+IarAvgUBa4HVEx6bXuiiUACdFnLM
AzooNgRye2XyyySQSrGsihE=
=nxya
-----END PGP SIGNATURE-----

--WplhKdTI2c8ulnbP--



Reply to: