[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#246877: about your Debian installation report

On Thu, Nov 18, 2004 at 06:51:25PM +0100, Christian T. Steigies wrote:

> The StartInstall scripts on the cd do not find the vmlinuz file nor the
> initrd files, simple because the path is not correct in the scripts. I can
> discuss that with Stephen.

I thought Geert had me straight on this. Please correct the following

amiboot-5.6 -d -k vmlinuz -r //cdrom/initrd22.gz root=/dev/ram
ramdisk_size=15000 debian-installer/framebuffer=false

> With that fixed, the installation runs fairly smoothly, I did not get an IP
> with DHCP, but hostname and domain where set. This is probably due to my
> local network with two DHCP servers running. My freshly installed server
> does not have a complete config file yet, whereas my old desktop has.

Do you mean a dhcp config?

> have been installed, and not the modules from kernel-image-amiga. And even
> worse, on the CD I have a lot of kernel-image debs, but there is no
> kernel-image for the amiga, so I can not install this to get a working
> network. This is a major problem, if the net were working, I could send a
> proper installation report...

If the kernel image was there, you'd probably have modules too. I'll
go look at debian-cd.

> The only other slight problem I noted where two segfaults shown on the third
> console, I think they happend when the partitioner was started, but I did
> not have any problems creating linux partitions on the new disk.

I'm seeing those too, but I haven't figured out what that's about yet.



Stephen R. Marenka     If life's not fun, you're not doing it right!

Attachment: signature.asc
Description: Digital signature

Reply to: