[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#280845: marked as done (Debian Installation Report)



Your message dated Fri, 12 Nov 2004 08:16:34 +0100
with message-id <20041112071634.GR22473@mykerinos.kheops.frmug.org>
and subject line Bug#280845: Debian Installation Report
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

--------------------------------------
Received: (at submit) by bugs.debian.org; 12 Nov 2004 00:37:49 +0000
>From j.graham@usa.net Thu Nov 11 16:37:49 2004
Return-path: <j.graham@usa.net>
Received: from mclean.mail.mindspring.net [207.69.200.57] 
	by spohr.debian.org with esmtp (Exim 3.35 1 (Debian))
	id 1CSPRl-0001sj-00; Thu, 11 Nov 2004 16:37:49 -0800
Received: from h-69-3-83-100.mclnva23.dynamic.covad.net ([69.3.83.100] helo=mindspring.com)
	by mclean.mail.mindspring.net with smtp (Exim 3.33 #1)
	id 1CSPRi-0003la-00; Thu, 11 Nov 2004 19:37:46 -0500
Received: by mindspring.com (sSMTP sendmail emulation); Thu, 11 Nov 2004 19:41:57 -0500
Date: Thu, 11 Nov 2004 19:41:57 -0500
From: John Graham <j.graham@usa.net>
To: submit@bugs.debian.org
Bcc: John Graham <john.graham@dataline.com>
Subject: Debian Installation Report
Message-ID: <20041112004157.GA26283@belen>
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Disposition: inline
User-Agent: Mutt/1.4.1i
Delivered-To: submit@bugs.debian.org
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2004_03_25 
	(1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=-8.0 required=4.0 tests=BAYES_00,HAS_PACKAGE 
	autolearn=no version=2.60-bugs.debian.org_2004_03_25
X-Spam-Level: 

Package: installation-reports

Debian-installer-version:  Obtained on 9 Nov 2004 from
http://www.debian.org/devel/debian-installer/
		Full URL downloaded:
http://cdimage.debian.org/pub/cdimage-testing/sid_d-i/i386/pre-rc2/sarge-i386-netinst.iso 
uname -a:  Linux toshi 2.6.8-1-386 #1 Mon Sep 13 23:29:55 EDT 2004 i686
GNU/Linux 
Date:  9 Nov 2004, 1700 EST 
Method:  Booted off netinst debian-installer CD/sarge pre-rc2;
subsequent network install from ftp.debian.org; no proxy

Machine:  Toshiba Tecra M2 laptop 
Processor:  Pentium Centrino 1.6 GHz
Memory: 1024 MB
Root Device: IDE - hda2 
Root Size/partition table:

# /etc/fstab: static file system information.
#
# <file system> <mount point>   <type>  <options>       <dump>  <pass>
proc            /proc           proc    defaults        0       0
/dev/hda2       /               ext3    defaults,errors=remount-ro 0
1
/dev/hda5       /windows        vfat    rw,umask=0000        0       2
/dev/hda3       none            swap    sw              0       0
/dev/hdc        /media/cdrom0   iso9660 ro,user,noauto  0       0

Output of lspci and lspci -n:

lspci
0000:00:00.0 Host bridge: Intel Corp. 82855PM Processor to I/O
Controller (rev 21)
0000:00:01.0 PCI bridge: Intel Corp. 82855PM Processor to AGP Controller
(rev 21)
0000:00:1d.0 USB Controller: Intel Corp. 82801DB/DBL/DBM
(ICH4/ICH4-L/ICH4-M) USB UHCI Controller #1 (rev 03)
0000:00:1d.1 USB Controller: Intel Corp. 82801DB/DBL/DBM
(ICH4/ICH4-L/ICH4-M) USB UHCI Controller #2 (rev 03)
0000:00:1d.2 USB Controller: Intel Corp. 82801DB/DBL/DBM
(ICH4/ICH4-L/ICH4-M) USB UHCI Controller #3 (rev 03)
0000:00:1d.7 USB Controller: Intel Corp. 82801DB/DBM (ICH4/ICH4-M) USB
2.0 EHCI Controller (rev 03)
0000:00:1e.0 PCI bridge: Intel Corp. 82801 PCI Bridge (rev 83)
0000:00:1f.0 ISA bridge: Intel Corp. 82801DBM LPC Interface Controller
(rev 03)
0000:00:1f.1 IDE interface: Intel Corp. 82801DBM (ICH4) Ultra ATA
Storage Controller (rev 03)
0000:00:1f.5 Multimedia audio controller: Intel Corp. 82801DB/DBL/DBM
(ICH4/ICH4-L/ICH4-M) AC'97 Audio Controller (rev 03)
0000:00:1f.6 Modem: Intel Corp. 82801DB/DBL/DBM (ICH4/ICH4-L/ICH4-M)
AC'97 Modem Controller (rev 03)
0000:01:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation NV34M
[GeForce FX Go 5200] (rev a1)
0000:02:05.0 Network controller: Intel Corp. PRO/Wireless 2200BG (rev
05)
0000:02:08.0 Ethernet controller: Intel Corp. 82801BD PRO/100 VE (MOB)
Ethernet Controller (rev 83)
0000:02:0b.0 CardBus bridge: Toshiba America Info Systems ToPIC95 PCI to
Cardbus Bridge with ZV Support (rev 32)
0000:02:0b.1 CardBus bridge: Toshiba America Info Systems ToPIC95 PCI to
Cardbus Bridge with ZV Support (rev 32)
0000:02:0d.0 System peripheral: Toshiba America Info Systems SD TypA
Controller (rev 03)

lspci -n
0000:00:00.0 0600: 8086:3340 (rev 21)
0000:00:01.0 0604: 8086:3341 (rev 21)
0000:00:1d.0 0c03: 8086:24c2 (rev 03)
0000:00:1d.1 0c03: 8086:24c4 (rev 03)
0000:00:1d.2 0c03: 8086:24c7 (rev 03)
0000:00:1d.7 0c03: 8086:24cd (rev 03)
0000:00:1e.0 0604: 8086:2448 (rev 83)
0000:00:1f.0 0601: 8086:24cc (rev 03)
0000:00:1f.1 0101: 8086:24ca (rev 03)
0000:00:1f.5 0401: 8086:24c5 (rev 03)
0000:00:1f.6 0703: 8086:24c6 (rev 03)
0000:01:00.0 0300: 10de:0328 (rev a1)
0000:02:05.0 0280: 8086:4220 (rev 05)
0000:02:08.0 0200: 8086:103d (rev 83)
0000:02:0b.0 0607: 1179:0617 (rev 32)
0000:02:0b.1 0607: 1179:0617 (rev 32)
0000:02:0d.0 0880: 1179:0805 (rev 03)

Base System Installation Checklist:
[O] = OK, [E] = Error (please elaborate below), [ ] = didn't try it

Initial boot worked:    [O]
Configure network HW:   [O]
Config network:         [O]
Detect CD:              [O]
Load installer modules: [O]
Detect hard drives:     [O]
Partition hard drives:  [O]
Create file systems:    [ ] (used partition magic prior... didn't create
fs)
Mount partitions:       [O]
Install base system:    [O]
Install boot loader:    [O]
Reboot:                 [O]

Comments/Problems:

Installed with options "linux26"
Noted the "red screen" bug noted in the Errata
First boot ran fsck (on ext3) and forced reboot
Second boot successful - taken to Debian base system configuration
Connection successful to http://debian.oregonstate.edu/ (35kb/s)
Subsequent attempts to "Configure apt" are unsuccessful (it says
"testing apt sources... http://debian.oregonstate.edu/...
http://debian.oregonstate.edu/... and returns to the system config
screen) 
Re-run apt-setup - picked ftp.debian.org (250kb/s) 
re-run base-config - selected desktop system
I do get a message on boot about backup superblock being
invalid--possible result of partition magic
System running well--love it!

---------------------------------------
Received: (at 280845-done) by bugs.debian.org; 12 Nov 2004 07:17:25 +0000
>From bubulle@kheops.frmug.org Thu Nov 11 23:17:25 2004
Return-path: <bubulle@kheops.frmug.org>
Received: from lns-th2-5f-81-56-227-253.adsl.proxad.net (kheops.homeunix.org) [81.56.227.253] 
	by spohr.debian.org with esmtp (Exim 3.35 1 (Debian))
	id 1CSVgT-0000Vm-00; Thu, 11 Nov 2004 23:17:25 -0800
Received: from localhost (localhost [127.0.0.1])
	by kheops.homeunix.org (Postfix) with ESMTP
	id E5E214F96E; Fri, 12 Nov 2004 08:16:47 +0100 (CET)
Received: from kheops.homeunix.org ([127.0.0.1])
	by localhost (kheops [127.0.0.1]) (amavisd-new, port 10024)
	with ESMTP id 29406-07; Fri, 12 Nov 2004 08:16:45 +0100 (CET)
Received: from mykerinos.kheops.frmug.org (mykerinos.kheops.frmug.org [192.168.1.3])
	by kheops.homeunix.org (Postfix) with ESMTP
	id E9B184F8B9; Fri, 12 Nov 2004 08:16:44 +0100 (CET)
Received: by mykerinos.kheops.frmug.org (Postfix, from userid 7426)
	id 9FD3923265; Fri, 12 Nov 2004 08:16:34 +0100 (CET)
Date: Fri, 12 Nov 2004 08:16:34 +0100
From: Christian Perrier <bubulle@debian.org>
To: John Graham <j.graham@usa.net>, 280845-done@bugs.debian.org
Subject: Re: Bug#280845: Debian Installation Report
Message-ID: <20041112071634.GR22473@mykerinos.kheops.frmug.org>
References: <20041112004157.GA26283@belen>
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Disposition: inline
In-Reply-To: <20041112004157.GA26283@belen>
X-message-flag: Outlook is a good virus spreading tool. It can send mail, too.
X-pot_a_miel: honeypot@kheops.frmug.org
User-Agent: Mutt/1.5.6+20040907i
X-Virus-Scanned: by amavisd-new-20030616-p10 (Debian) at kheops.frmug.org
Delivered-To: 280845-done@bugs.debian.org
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2004_03_25 
	(1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=-6.0 required=4.0 tests=BAYES_00,HAS_BUG_NUMBER 
	autolearn=no version=2.60-bugs.debian.org_2004_03_25
X-Spam-Level: 

> System running well--love it!


Another successful install report...henc eclosing the bug
report. Thanks for your time testing it and reporting.




Reply to: