[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#280558: marked as done (Package: installation-reports)



Your message dated Wed, 10 Nov 2004 13:47:54 +0100
with message-id <20041110124754.GC5070@mykerinos.kheops.frmug.org>
and subject line Bug#280558: Package: installation-reports
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

--------------------------------------
Received: (at submit) by bugs.debian.org; 10 Nov 2004 08:19:57 +0000
>From andreas@zickner.de Wed Nov 10 00:19:57 2004
Return-path: <andreas@zickner.de>
Received: from mail2.kontent.de [81.88.34.59] 
	by spohr.debian.org with esmtp (Exim 3.35 1 (Debian))
	id 1CRnhs-0007sK-00; Wed, 10 Nov 2004 00:19:57 -0800
Received: from [15.139.44.98] (bbnrel6.net.external.hp.com [155.208.254.69])
	by Mail2.KONTENT.De (Postfix) with ESMTP id 41479388005
	for <submit@bugs.debian.org>; Wed, 10 Nov 2004 09:19:53 +0100 (CET)
Message-ID: <4191CF21.9020202@zickner.de>
Date: Wed, 10 Nov 2004 09:19:45 +0100
From: Andreas Zickner <andreas@zickner.de>
User-Agent: Mozilla Thunderbird 0.9 (X11/20041103)
X-Accept-Language: en-us, en
MIME-Version: 1.0
To: submit@bugs.debian.org
Subject: Package: installation-reports
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Delivered-To: submit@bugs.debian.org
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2004_03_25 
	(1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=-8.0 required=4.0 tests=BAYES_00,HAS_PACKAGE 
	autolearn=no version=2.60-bugs.debian.org_2004_03_25
X-Spam-Level: 

Package: installation-reports

Debian-installer-version: http://www.debian.org/devel/debian-installer/
uname -a: Linux nsmse68 2.6.8-1-386 #1 Tue Nov 8 22:45:28 CET 2004 i686 
GNU/Linux
Date: originally 8. Nov
Method: CD Boot (USB) 
(http://cdimage.debian.org/pub/cdimage-testing/sid_d-i/i386/pre-rc2/sarge-i386-netinst.iso)
and using ftp.de.debian.org as depot ...

Machine: HP compaq nc4010
Processor: Pentium M
Memory: 512 (later it will be 1024)
Root Device: ide /dev/hda3
Root Size/partition table:
Disk /dev/hda: 60.0 GB, 60011642880 bytes
16 heads, 63 sectors/track, 116280 cylinders
Units = cylinders of 1008 * 512 = 516096 bytes

    Device Boot      Start         End      Blocks   Id  System
/dev/hda1               1       15501     7812472+   c  W95 FAT32 (LBA)
/dev/hda2           15502       25189     4882752    c  W95 FAT32 (LBA)
/dev/hda3           25190      112382    43945272   83  Linux
/dev/hda4          112383      116280     1964592   82  Linux swap

Output of lspci and lspci -n:
0000:00:00.0 Host bridge: ATI Technologies Inc: Unknown device cbb2 (rev 02)
0000:00:01.0 PCI bridge: ATI Technologies Inc PCI Bridge [IGP 340M]
0000:00:06.0 Multimedia audio controller: ALi Corporation M5451 PCI 
AC-Link Controller Audio Device (rev 02)
0000:00:07.0 ISA bridge: ALi Corporation M1533 PCI to ISA Bridge 
[Aladdin IV]
0000:00:08.0 Modem: ALi Corporation M5457 AC'97 Modem Controller
0000:00:09.0 Ethernet controller: Atheros Communications, Inc. AR5212 
802.11abg NIC (rev 01)
0000:00:0b.0 CardBus bridge: O2 Micro, Inc. OZ711M1 SmartCardBus 
MultiMediaBay Controller (rev 20)
0000:00:0b.2 System peripheral: O2 Micro, Inc. OZ711Mx MultiMediaBay 
Accelerator
0000:00:10.0 IDE interface: ALi Corporation M5229 IDE (rev c4)
0000:00:11.0 Bridge: ALi Corporation M7101 Power Management Controller [PMU]
0000:00:12.0 USB Controller: NEC Corporation USB (rev 43)
0000:00:12.1 USB Controller: NEC Corporation USB (rev 43)
0000:00:12.2 USB Controller: NEC Corporation USB 2.0 (rev 04)
0000:00:13.0 Ethernet controller: Broadcom Corporation NetXtreme 
BCM5705M Gigabit Ethernet (rev 03)
0000:01:05.0 VGA compatible controller: ATI Technologies Inc Radeon IGP 340M
----------------------
0000:00:00.0 0600: 1002:cbb2 (rev 02)
0000:00:01.0 0604: 1002:7010
0000:00:06.0 0401: 10b9:5451 (rev 02)
0000:00:07.0 0601: 10b9:1533
0000:00:08.0 0703: 10b9:5457
0000:00:09.0 0200: 168c:0013 (rev 01)
0000:00:0b.0 0607: 1217:7114 (rev 20)
0000:00:0b.2 0880: 1217:7110
0000:00:10.0 0101: 10b9:5229 (rev c4)
0000:00:11.0 0680: 10b9:7101
0000:00:12.0 0c03: 1033:0035 (rev 43)
0000:00:12.1 0c03: 1033:0035 (rev 43)
0000:00:12.2 0c03: 1033:00e0 (rev 04)
0000:00:13.0 0200: 14e4:165d (rev 03)
0000:01:05.0 0300: 1002:4337

Base System Installation Checklist:
[O] = OK, [E] = Error (please elaborate below), [ ] = didn't try it

Initial boot worked:    [O]
Configure network HW:   [O]
Config network:         [O]
Detect CD:              [O]
Load installer modules: [O]
Detect hard drives:     [O]
Partition hard drives:  [O]
Create file systems:    [O]
Mount partitions:       [O]
Install base system:    [O]
Install boot loader:    [O]
Reboot:                 [O]

Comments/Problems:

keep going!!!
everyting worked perfect, at least for me.

The only thing was the X configuration:
- X was working (with wrong resolution / scaled on notebook lcd)
- no problem using xf86cfg to reconfigure
- I created the link /dev/mouse -> /dev/input/mice manually

Using grub as default is a great choice! thanks!

---------------------------------------
Received: (at 280558-done) by bugs.debian.org; 10 Nov 2004 12:48:20 +0000
>From christian.perrier@onera.fr Wed Nov 10 04:48:20 2004
Return-path: <christian.perrier@onera.fr>
Received: from onera.onera.fr [144.204.65.4] 
	by spohr.debian.org with esmtp (Exim 3.35 1 (Debian))
	id 1CRrtb-0008NU-00; Wed, 10 Nov 2004 04:48:20 -0800
Received: from cc-mykerinos.onera (localhost [127.0.0.1])
        by onera.onera.fr  with ESMTP id iAACmB0t017917;
        Wed, 10 Nov 2004 13:48:13 +0100 (MET)
Received: by cc-mykerinos.onera (Postfix, from userid 7426)
	id 9465F23271; Wed, 10 Nov 2004 13:47:54 +0100 (CET)
Date: Wed, 10 Nov 2004 13:47:54 +0100
From: Christian Perrier <bubulle@debian.org>
To: Andreas Zickner <andreas@zickner.de>, 280558-done@bugs.debian.org
Subject: Re: Bug#280558: Package: installation-reports
Message-ID: <20041110124754.GC5070@mykerinos.kheops.frmug.org>
References: <4191CF21.9020202@zickner.de>
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Disposition: inline
In-Reply-To: <4191CF21.9020202@zickner.de>
X-message-flag: Outlook is a good virus spreading tool. It can send mail, too.
X-pot_a_miel: honeypot@kheops.frmug.org
User-Agent: Mutt/1.5.6+20040907i
Delivered-To: 280558-done@bugs.debian.org
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2004_03_25 
	(1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=-6.0 required=4.0 tests=BAYES_00,HAS_BUG_NUMBER 
	autolearn=no version=2.60-bugs.debian.org_2004_03_25
X-Spam-Level: 


> keep going!!!
> everyting worked perfect, at least for me.

And yet another happy user....:-)

Closing the bug report. Thanks for your time testing and reporting.



Reply to: