[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#246820: Sarge Beta 4 sparc report

Package: installation-reports

Debian-installer-version: Sarge Beta 4 sparc 30 Apr 04 from

uname -a: never got that far. But from existing Woody it shows
Linux ultratux 2.4.18 #2 Thu Apr 11 14:37:17 EDT 2002 sparc64 unknown

Date: 01 May 04 06:22

Method: Sarge Beta4 netinstall CD.
Machine: Ultra30 <Description of machine (eg, IBM Thinkpad R32)>
Processor: IT UltraSparc II (BlackBird)
Memory: 756.816M
Root Device: SCSI DEC RZ2DD-LS 9G drive /dev/sda
Root Size/partition table: never got that far.  existing partition table is
Device     Flag  Start   End   Blocks    Id   System
/dev/sda1            0    79   132720    83   Linux native
/dev/sda2   u       79   158   132720    82   Linux swap
/dev/sda3   u        0  5271  8855280     5   Whole disk
/dev/sda4          158  5271  8589840    8e   Linux LVM

Output of lspci: (from Woody)
00:00.0 Host bridge: Sun Microsystems Computer Corp. Psycho PCI Bus Module
00:01.0 Bridge: Sun Microsystems Computer Corp. EBUS (rev 01)
00:01.1 Ethernet controller: Sun Microsystems Corp. Happy Meal (rev 01)
00:03.0 SCSI storeage controller: LSI Logic / Symbois Logic (formerly NCR) 53c87)
01:00.0 Host bridge: Sun Microsystems Computer Corp. Psycho PCI Bus Module

Base System Installation Checklist:

Initial boot worked:    [E]
Configure network HW:   [ ]
Config network:         [ ]
Detect CD:              [ ]
Load installer modules: [ ]
Detect hard drives:     [ ]
Partition hard drives:  [ ]
Create file systems:    [ ]
Mount partitions:       [ ]
Install base system:    [ ]
Install boot loader:    [ ]
Reboot:                 [ ]
[O] = OK, [E] = Error (please elaborate below), [ ] = didn't try it

Starts to boot okay, loads ramdisk, can't find reiserfs on ramdisk, then kernel panic

Startup messages
sh-2021 reiserfs-read-super: can not find reiserfs on ramdisk(1,0)
Kernel panic: VFS: Unable to mount root fs on 00:00
Press L1-A to return to boot prom

I've check md5sums on iso's and burned two CDs.  Same problem on both CDs.

Kind Regards,

Reply to: