[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#238412: Installation report



-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

Package: installation-reports

Debian-installer-version: 3/16/2004 
http://gluck.debian.org/cdimage/testing/sarge_d-i/i386/beta3/
(netinst.iso)

uname -a: <Not indicated in installation instructions>
Date: <3/16/2004  15:26>
Method: Booting from CD.

Machine: Dell Inspiron 4000
Processor: Pentium III
Memory: 256MB
Root Device: IDE hda
Root Size/partition table: Never got this far

Output of lspci:

Base System Installation Checklist:

Initial boot worked:    [E]
Configure network HW:   [E]
Config network:         [E]
Detect CD:              [ O]
Load installer modules: [O]
Detect hard drives:     [O]
Partition hard drives:  [O]
Create file systems:    [O]
Mount partitions:       [O]
Install base system:    [O]
Install boot loader:    [O]
Reboot:                 [O]
[O] = OK, [E] = Error (please elaborate below), [ ] = didn't try it

Comments/Problems:

<Booting from CD. Main goal was to test the wireless network setup in 
installation. I have a Linksys WPC11V3 card which should talk to a Linksys 
BEFW11S4. It was not able to pull an IP address from the router, but I've 
seen this happen before. I gave it a static IP address - which I actually 
prefer. It would be nice if this were an opton in the installer.

After the reboot, I was informed that I did not have an internet connection, 
so the wireless setup did not work. It would have been nice if I had been 
informed of this much earlier in the installation - possibly at the point 
that it was configuring the network. For all intents and purposes, everything 
I did after that point - most of what was done - was wasted time.


-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.2.2-rc1-SuSE (GNU/Linux)

iD8DBQFAV4RxjeziQOokQnARAq/MAJ4kYS4L+9ZQGTam9RrI0j/FLXBBrACfWIVc
rKE+nndJ5B0r24Sf596tSaA=
=VIus
-----END PGP SIGNATURE-----




Reply to: