[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#116958: marked as done (Module-Parameters are not deleted)

Your message dated Fri, 14 Dec 2001 22:46:18 +0100
with message-id <E16F09q-0000m0-00@zombie>
and subject line (no subject)
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

Received: (at submit) by bugs.debian.org; 24 Oct 2001 21:20:19 +0000
>From tobias@portfolio16.de Wed Oct 24 16:20:19 2001
Return-path: <tobias@portfolio16.de>
Received: from mailrelay.netcologne.de [] 
	by master.debian.org with esmtp (Exim 3.12 1 (Debian))
	id 15wVRj-0000Zp-00; Wed, 24 Oct 2001 16:20:19 -0500
Received: from server2.local.bogus (dial-194-8-209-214.netcologne.de [])
	by mailrelay.netcologne.de (8.11.6/8.11.6) with ESMTP id f9OLKE723398
	for <submit@bugs.debian.org>; Wed, 24 Oct 2001 23:20:14 +0200 (MEST)
Received: from portfolio16.de (tobias.local.bogus [])
	by server2.local.bogus (8.11.2/8.11.2/SuSE Linux 8.11.1-0.5) with ESMTP id f9OKqra20633
	for <submit@bugs.debian.org>; Wed, 24 Oct 2001 22:52:53 +0200
Message-ID: <3BD72A25.3020602@portfolio16.de>
Date: Wed, 24 Oct 2001 22:52:53 +0200
From: Tobias Gruetzmacher <tobias@portfolio16.de>
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; de-AT; rv:0.9.4) Gecko/20010913
X-Accept-Language: de-at, de, en, en-us
MIME-Version: 1.0
To: submit@bugs.debian.org
Subject: Module-Parameters are not deleted
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Delivered-To: submit@bugs.debian.org

Package: debootstrap


I'm using the current version (3.0.15-2001-10-18) of the boot disks to 
install a Debian system (Woddy). When selecting kernel modules (I'm 
installing over PLIP) there is a problem in editing the parameters for the 
kernel modules. When I enter some parameters and load the module, this is 
no problem. But if the module loading fails, I want to try other 
parameters... At this time it isn't possible to call the same module 
without kernel parameters. I change the input line in the installer, but 
the file /target/etc/modutils/<module-name> isn't changed!

Greetings Tobi

PS: The module description for PLIP is obsolete! PLIP uses the parport_pc 
and parport modules for hardware access. Should I open a new bug for this?

Received: (at 116958-done) by bugs.debian.org; 14 Dec 2001 22:28:53 +0000
>From inet@zombie.inka.de Fri Dec 14 16:28:53 2001
Return-path: <inet@zombie.inka.de>
Received: from quechua.inka.de (mail.inka.de) [] (mail)
	by master.debian.org with esmtp (Exim 3.12 1 (Debian))
	id 16F0p3-0004qP-00; Fri, 14 Dec 2001 16:28:53 -0600
Received: from zombie.inka.de 
	by mail.inka.de with uucp (rmailwrap 0.4) 
	id 16F0p1-0007HJ-00; Fri, 14 Dec 2001 23:28:51 +0100
Received: from inet by zombie with local (Exim 3.33 #1 (Debian))
	id 16F09q-0000m0-00
	for <116958-done@bugs.debian.org>; Fri, 14 Dec 2001 22:46:18 +0100
To: 116958-done@bugs.debian.org
Message-Id: <E16F09q-0000m0-00@zombie>
From: Eduard Bloch <inet@zombie.inka.de>
Date: Fri, 14 Dec 2001 22:46:18 +0100
Delivered-To: 116958-done@bugs.debian.org

fixed in woody

Reply to: