[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Install goes as planned, aboot boots, pivot_root fails,

On Mon, 2004-11-22 at 13:30 -0500, Greg Folkert wrote:
> I have an Alpha 2100 Sable (not 2100A model) Single or Dual (I can use
> either processor). I netboot using the boot.img from the Daily builds of
> 20041018 for Alpha. I used my on LAN mirror for the packages and
> ftp.us.debian.org. Both work well.
> I completely have 100% success, up until the point I try to boot from
> the Hard Drive.
> I booted with this SRM command-line:
> 	boot dka0 -fi 2/vmlinuz-2.4.27-1-generic -fl ro root=/dev/sda3
> And that is where it sat the whole weekend.

Okay so, I am an idiot. I looked at the aboot.conf. It explained a
couple of things to me. Aboot is no longer the problem. aboot uses part3
for storing config.

Here is the current SRM boot* etc... settings:

boot_dev	dka0.
boot_file	2/vmlinuz-2.4.27-1-generic
boot_osflags	initrd=initrd.img-2.4.27-1-generic ro root=/dev/sda3
boot_reset	OFF
bootdef_dev	dka0.

booted* do not matter.

the command line looks like this, split for mail readers:

P00>>boot dka0 -fi 2/vmlinuz-2.4.27-1-generic -fl \
	initrd=initrd.img-2.4.27-1-generic ro root=/dev/sda3

Now, I am getting to the point where I ask. 

I can't get the sym53c8xx.o module to work (from the above kernel)
something is amiss.


Going to try kernel-image-2.6.8-1-generic for alpha as well.

> Looking gleefully for assistance!
greg, greg@gregfolkert.net

The technology that is
Stronger, better, faster: Linux

Attachment: signature.asc
Description: This is a digitally signed message part

Reply to: