[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#650676: xserver-xorg: weird colors and garbled video after update

 Thursday, December 1, 2011 7:56 PM Rares Aioanei  wrote:
>Package: xserver-xorg
>Version: 1:7.6+9
>Severity: normal
>After updating my system and starting X, the Fluxbox theme that's
>supposed to be green is black now (standard zimek_green),

Does the fluxbox style (standard zimek_green) display correctly  after,
 < restart fluxbox > ?

see also:  fluxbox style bugs:

>borders are pink instead of beige and starting a video in vlc shows
>garbled images and weird colors. This worked before the update with the
>same kernel.
>-- Package-specific info:
>X server symlink status:
>lrwxrwxrwx 1 root root 13 Nov 12 19:43 /etc/X11/X -> /usr/bin/Xorg
>-rwxr-xr-x 1 root root 2056592 Nov 29 18:11 /usr/bin/Xorg
>VGA-compatible devices on PCI bus:
>03:00.0 VGA compatible controller [0300]: nVidia Corporation NV44 [GeForce 6200 TurboCache(TM)] [10de:0161] (rev a1)

I'm also wondering why, 3.2.0-rc3-00023-g401d006 is dropping nouveau and using fbdev.

>/etc/X11/xorg.conf does not exist.
>/etc/X11/xorg.conf.d does not exist.
>KMS configuration files:
>  options i915 modeset=1
>  options radeon modeset=1
>Kernel version (/proc/version):
>Linux version 3.2.0-rc3-00023-g401d006 (arares@debianfs1) (gcc version 4.6.2 (Debian 4.6.2-5) ) #3 SMP Mon Nov 28 19:26:42 EET 2011

I realize the main issue is nouveau/fbdev driver for this report.

Just checking if the fluxbox style issue is related or not.


Reply to: