[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#367675: marked as done (xserver-xorg-input-aiptek: The X driver don't work with hyperpen 1200 U)



Your message dated Tue, 18 Jan 2011 03:20:08 +0100
with message-id <20110118022008.GA5003@debian.org>
and subject line Re: Bug#367675: xserver-xorg-input-aiptek: The X driver don't work with hyperpen 1200 U
has caused the Debian Bug report #367675,
regarding xserver-xorg-input-aiptek: The X driver don't work with hyperpen 1200 U
to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what this
message is talking about, this may indicate a serious mail system
misconfiguration somewhere. Please contact owner@bugs.debian.org
immediately.)


-- 
367675: http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=367675
Debian Bug Tracking System
Contact owner@bugs.debian.org with problems
--- Begin Message ---
Package: xserver-xorg-input-aiptek
Version: 1:1.0.0.5-2
Severity: normal

Hi,

With :
InputDevice    "stylusC"    "AlwaysCore"
in Section "ServerLayout"

and :

Section "InputDevice"
Identifier "stylusC"
Driver "aiptek"
Option "Device" "/dev/input/event4"
Option "Type" "stylus"
Option "Mode" "absolute"
Option "Cursor" "stylus"
Option "USB" "on"
Option "KeepShape" "on"
Option "debuglevel" "10"
Option "zMin" "0"
Option "zMax" "512"
Option "PressCurve" "0,5,95,100"
EndSection

when i change to console (CTRL-ALT-F1 for example)
X restart !

When i launch gaiptek (manualy compiled), i get this message :
"There is no XServer Input Driver associated with the tablet"

However the driver is here :
$ dpkg -L xserver-xorg-input-aiptek | grep so$
/usr/lib/xorg/modules/input/aiptek_drv.so

when i move the stylus over the tablet, the mouse cursor move
but it is very eratic, i can't clic. With gimp i can't configure
the pressure, i can't clic ...

I test varius options in Section "InputDevice" with no effects.

I can give you more details if there is needs ...

Thanks,

Guy 

-- System Information:
Debian Release: testing/unstable
  APT prefers unstable
  APT policy: (500, 'unstable')
Architecture: i386 (i686)
Shell:  /bin/sh linked to /bin/bash
Kernel: Linux 2.6.16-1-k7
Locale: LANG=fr_FR.UTF-8, LC_CTYPE=fr_FR.UTF-8 (charmap=UTF-8)

Versions of packages xserver-xorg-input-aiptek depends on:
ii  libc6                         2.3.6-7    GNU C Library: Shared libraries
ii  xserver-xorg-core             1:1.0.2-8  X.Org X server -- core server

xserver-xorg-input-aiptek recommends no packages.

-- no debconf information


--- End Message ---
--- Begin Message ---
Brice Goglin <Brice.Goglin@ens-lyon.org> (22/12/2007):
> Do you still experience the same problem with a recent X.org installation?
> If so, please send the whole output of
> 	/usr/share/bug/xserver-xorg/script 3>&1

No news, closing.

KiBi.

Attachment: signature.asc
Description: Digital signature


--- End Message ---

Reply to: