[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#536801: Wrong colors on powerpc in gl applications

On Fri, 2009-10-30 at 05:45 +0100, Tomáš Šafařík wrote: 
> Michel Dänzer wrote:
> > On Thu, 2009-10-29 at 06:14 +0100, Tomas Safarik wrote: 
> >   
> >> Package: mesa
> >> Severity: normal
> >>
> >> Hello,
> >>
> >> I believe I have the same issue after recent gnome upgrade which uses
> >> mutter. When my desktop strts up everytjing is in very strange colors,
> >> something is completely unusable (unreadable) and some graphic
> >> glitches shows up.
> >>     
> >
> > Unless you get wrong colours in all OpenGL applications, e.g. even in
> > glxgears as mentioned by the reporter of this bug (which is BTW specific
> > to swrast_dri.so, which you're probably not using or mutter either
> > wouldn't work at all or would likely be unusably slow in the first
> > place), it's probably not the same issue.
> >   
> Hello Michel,
> I tried running glxgears and I get them in wrong colors (everything is 
> to blue, background is blue instead of black). But if you say this is 
> specific to some file...

Yes, this report is about the swrast driver. Unless you're also using
that (compare the glxinfo renderer string with the one posted by the
reporter of this bug, or if in doubt just provide the glxinfo output),
please find a matching report or file a new one with at least the full
glxinfo output and Xorg.0.log.

Earthling Michel Dänzer           |                http://www.vmware.com
Libre software enthusiast         |          Debian, X and DRI developer

Reply to: