[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#452959: marked as done (xserver-xorg-core 1.4.1 introduces two new displaying errors)



Your message dated Sun, 15 Jun 2008 12:17:00 +0200
with message-id <20080615101709.E7E8C1FE97@chi.die-welt.net>
and subject line Re: Bug#452959: xserver-xorg-core 1.4.1 introduces two new displaying errors
has caused the Debian Bug report #452959,
regarding xserver-xorg-core 1.4.1 introduces two new displaying errors
to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what this
message is talking about, this may indicate a serious mail system
misconfiguration somewhere. Please contact owner@bugs.debian.org
immediately.)


-- 
452959: http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=452959
Debian Bug Tracking System
Contact owner@bugs.debian.org with problems
--- Begin Message ---
Package: xserver-xorg-core
Version: 2:1.4.1~git20071119-1

Hi,

since the upgrade from 2:1.4-3 my iceweasel has two nice displaying
errors:
- the tab-close button of the active tab is one pixel too high after
moving the mouse over it
(http://files.die-welt.net/2007-11-25-223855_1024x768_scrot.png)
- the upper half of the fonts in the content is shifted one pixel to
the right (or left)

The first one occurs always, the second one only randomly (this is why
I do not have a screenshot at the moment).

Regards
Evgeni

PS: I use the latest xserver-xorg-video-ati from experimental, but the
problem also occurs with the version in unstable and the latest git.

Attachment: pgpuSwc1yEcPk.pgp
Description: PGP signature


--- End Message ---
--- Begin Message ---
Hi Brice,

On Sun, 15 Jun 2008 11:10:30 +0200 Brice Goglin wrote:

> > since the upgrade from 2:1.4-3 my iceweasel has two nice displaying
> > errors:
> > - the tab-close button of the active tab is one pixel too high after
> > moving the mouse over it
> > (http://files.die-welt.net/2007-11-25-223855_1024x768_scrot.png)
> > - the upper half of the fonts in the content is shifted one pixel to
> > the right (or left)
> >
> > The first one occurs always, the second one only randomly (this is why
> > I do not have a screenshot at the moment).
> >
> > Regards
> > Evgeni
> >
> > PS: I use the latest xserver-xorg-video-ati from experimental, but the
> > problem also occurs with the version in unstable and the latest git.
> >   
> 
> 
> Hello Evgeni,
> Does this bug still occur with the latest -core and -ati from unstable?
> thanks,
> Brice
> 

No it does not. However I cannot tell for sure when it disappeared.
I closed it now.

Thanks for the ping.
Evgeni

Attachment: pgp2fP6sNtXC9.pgp
Description: PGP signature


--- End Message ---

Reply to: