[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#348082: xserver-xorg: [ati/radeon] pinkness and interference pattern on Radeon RV250 If [Radeon 9000] rev 1 and TMDS-connected Samsung SyncMaster 213T

On Sat, Sep 01, 2007 at 11:21:18AM -0400, Alex Deucher wrote:
> On 9/1/07, Branden Robinson <branden@debian.org> wrote:
> > That's three more experiments:
> >
> > 1) xrandr --output DVI-0 --off

This appears to be a no-op.  The interference is left in place, and it is
the same as if I do not use xrandr or xvidmode at all.

> > 2) Option "ConnectorTable" "3,1,1,3,2,0,0,3"

This also has no apparent effect.  The same interference is present on
server startup.

> > 3) Switch the ConnectorTable back to what I have now*, and plug the monitor
> > into the other DVI port.
> 4) 3) with the new connectortable.

I'm afraid I cannot perform these experiments.  Upon trying it, I see that my
other video output is an ADC connector, not a DVI connector.


> Also, if you have an analog monitor (VGA connector). it'd be nice to
> test that to make sure we actually have the dac mapping correct.

Another disappointment -- I got rid of my last CRT monitors earlier this

Given these setbacks, is there something more I can do to help with this

G. Branden Robinson                |    People are equally horrified at
Debian GNU/Linux                   |    hearing the Christian religion
branden@debian.org                 |    doubted, and at seeing it
http://people.debian.org/~branden/ |    practiced.         -- Samuel Butler

Attachment: signature.asc
Description: Digital signature

Reply to: