[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#370370: marked as done (x11-common says it tries to override /usr/X11R7/bin but it belongs to xbase-clients)

Your message dated Tue, 17 Apr 2007 23:53:31 +0100
with message-id <1176850411.3984.9.camel@portatel>
and subject line Closing this bug because he his not present
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

--- Begin Message ---
Package: x11-common
Version: 6.9.0.dfsg.1-6
Severity: normal

The postinst script returns that x11-common is trying to override /usr/X11R6/bin that is also in xbase-clients.

i am using testing. The bug is the same as 370353, but it has nothing to do with opera.


E: /var/cache/apt/archives/x11-common_1%3a7.0.20_amd64.deb: a tentar sobre-escrever `/usr/X11R6/bin', que também está no pacote 

-- System Information:
Debian Release: testing/unstable
  APT prefers testing
  APT policy: (990, 'testing'), (500, 'unstable')
Architecture: amd64 (x86_64)
Shell:  /bin/sh linked to /bin/bash
Kernel: Linux 2.6.15-1-amd64-k8
Locale: LANG=pt_PT@euro, LC_CTYPE=pt_PT@euro (charmap=ISO-8859-15)

Versions of packages x11-common depends on:
ii  debconf [debconf-2.0]         1.5.1      Debian configuration management sy
ii  debianutils                   2.16.1     Miscellaneous utilities specific t
ii  lsb-base                      3.1-5      Linux Standard Base 3.1 init scrip

x11-common recommends no packages.

-- debconf information:
  x11-common/xwrapper/allowed_users: Console Users Only
  x11-common/xwrapper/actual_allowed_users: console
* x11-common/upgrade_issues:
  x11-common/xwrapper/nice_value: 0
* x11-common/x11r6_bin_not_empty:

--- End Message ---
--- Begin Message ---
this bug was reportd for the transition from xorg 6.9 to 7.0 so ... 

--- End Message ---

Reply to: