[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#266568: marked as done (xserver-xfree86: [keyboard] AT keyboard not working through PS/2 adapter)

Your message dated Mon, 12 Feb 2007 23:40:01 +0100
with message-id <45D0ECC1.3050909@ens-lyon.org>
and subject line ping timeout, closing
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

--- Begin Message ---
Package: xserver-xfree86
Version: 4.3.0.dfsg.1-6

I have a PS/2 keyboard connected to my PC through a PS/2 to AT
adaptor. Until last night, it worked perfectly under Xfree86 on Sid
(i386). After updating to the latest packages it doesn't respond.
Everything is fine with a console login, but for some reason X just
doesn't want to recognise it. The only possibly notable line in the
log was "Generic Keyboard using legacy driver" or something along
those lines.
It may also be of note that an Apple USB keyboard works, but doesn't
work when plugged in at the same time as the PS/2 keyboard. The
problem can be replicated with kernels 2.4.26-k6 and 2.4.27-k6.

--- End Message ---
--- Begin Message ---
I am closing this bug since the submitter did not reply to the ping I
send a couple weeks ago. If anybody ever reproduces this problem, feel
free to reopen.


--- End Message ---

Reply to: