[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: ALT GR + <key> doesn't work

---------- Forwarded message ----------
From: Paolo Pantaleo <paolopantaleo@gmail.com>
Date: 2-ago-2005 18.05
Subject: Re: ALT GR + <key> doesn't work
To: David Martínez Moreno <ender@debian.org>

2005/8/2, David Martínez Moreno <ender@debian.org>:
> El Lunes, 1 de Agosto de 2005 20:04, Paolo Pantaleo escribió:
> > > > Now on my Debian stable it is not working, i installae it few days
> > > > ago, th problem is present only in X server (XFree86 obviusly). My
> > > > XF86Config-4 file contains this:
> [...]
> > Here it is
> > Xorg log file is newer, i sugget you to look at it.
>         Hello, Paolo. You CANNOT be in stable. You are using X.Org packages, that
> live not in stable, not in testing, but in unstable, so the XF86Config-4 file
> does *not* apply to your configuration, but instead /etc/X11/xorg.conf. And
> several other things. XFree86 and X.Org are not the same thing.
>         Please do not mix things, because this is already messy at this point. Could
> you please run exactly:
Well actually i made some upgrades since the problem appeared...
Anyway i know Xorg and XFree are different, I just said in my first
email the XFree configuaration was that, afetr i switched to Xorg and
Anyway i did not write by hand not Xorg.conf, neither XF86Config-4, i
used the configuration wizard provided with the packages.

> # ls /usr/share/bug/xserver-*
> # /usr/share/bug/xserver-*/script 3>&1
> and send us both outputs?
>         Thank you, and best regards,
>                 Ender.
> --

# ls /usr/share/bug/xserver-*
presubj  script

Attachment: x
Description: Binary data

Reply to: