[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#179407: xterm: not only bold fonts do not work with widechars

On Wed, Apr 21, 2004 at 12:31:21PM +0200, Andreas Tille wrote:
> On Wed, 21 Apr 2004, Thomas Dickey wrote:
> > The effect on my box (for just that resource setting) doesn't seem to make
> > a difference.  But that's running from the command-line.  As you suggest, I'll
> > setup some tests using the xrdb files.  (Now that my attention is there - is
> > there a separate Debian package for the files in /etc/X11/Xresources, or are
> > these your own files?)
> A 'dpkg -S' gave no match and thus I guess I created them by my own ages ago.
> Perhaps they were part of some older packages and remained on my box because
> I added some stuff.

for a start, I have the file as given in the original report.
> > > Because you seem to know it exactly: Could you please file a bug against
> > > this man page?
> >
> > I do use these emails to make my to-do list.
> OK.  Thanks for caring about that.

no problem
> > > Not really.  At least I do not have a working xterm since the last GDM
> > > upgrade and if we do not find a solution for this (which should be documented,
> > > sure) than it is more than a documentation issue.
> >
> > I'll do that (normally I'm running testing with startx/fvwm, but do have gdm
> > installed - was still picking through the development things that got broken
> > by the recent updates).
> Interestingly enough this UTF-8 issue broke only on one of three boxes, but
> I guess I have different /etc/environment and /etc/language settings on
> each (not intentionally but historically).
> Feel free to ask me for any further information which might be helpful.

ok (this evening).

Thomas E. Dickey

Attachment: pgp_VnJ6Olge5.pgp
Description: PGP signature

Reply to: