[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Oferte te Floga QerretTitle: Oferte te Floga Qerret
View this email in your browser

         Vjeshta sapo ka filluar. Romantizmi vesh natyren me ngjyra dhe freski. Ne kete weekend shtatori kami menduar t’i ofrojme shijes suaj me po aq delikatese sa edhe sezoni paketat e meposhtme.
         Ne zgjedhjen e pare adhuruesit e linguineve do te mund te gjejne tek ne linguini me fruta deti ne receten tone te suksesshme. Paketa serviret me sallate Eba per te ngacmuar kendshem oreksin . Fileta e koces e mbushur me djathe dhe kallamare friture do te permbushin shijen e nje dreke te kendeshme. Panakota me pas do te beje nje mbyllje padiskutim te mrekullueshme. 
         Ne zgjedhjen e dyte per besniket e kuzhines tradicionale, do te serviret sallate fshati. Pjata ne vazhdim do te kete aromen e kater djathrave me te cilet eshte pergatitur kadaifi yne ne nje kombinim ngacmues me perzierjen e aromes se karkalecave ne zgare. Githashtu ne kete pjate do te keni nje friture mikse me salce tartar per te patur edhe me shume shije ne pertypjen tuaj. Nje permbyllje te embel me panakota do t’u beje te kompletoni nje ushqim sic e meriton kjo fundjave vjeshte.

Copyright © 2016 Restorant Floga, All rights reserved.
Ushqim i shijshem!

Our mailing address is:
Restorant Floga
Tirana, Albania
Tirana 1001
Albania

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp

Reply to: