[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Air Prishtina Newsletter – Mars 2014Title: Air Prishtina Newsletter – Mars 2014
Nëse ky newsletter nuk hapet mirë, ju lutem klikoni këtu!

Air Prishtina Newsletter - Mars 2014

 

Loja shpërblyese – Kampinonati botëror i futbollit 2014

Granit Xhaka dhe Air Prishtina ju dërgojnë në kampionatin botëror të futbollit në Brazil!

 

Bëhuni pjesë e 11-shit të Air Prishtina!

Ne do të dhurojmë 11 udhëtime për në Brazil, duke përfshirë një biletë hyrëse në një nga ndeshjet e kampionatit botëror të futbollit. Granit Xhaka ofron biletat hyrëse. Air Prishtina mbulon fluturimin dhe akomodimin. Ju nuk duhet të humbisni këtë mundësi. Presim me kënaqësi pjesëmarrjen tuaj.

 

Tërheqja e fituesve bëhet, më 28.04.2014.

 

Thjesht regjistrohuni, futni të dhënat tuaja kontaktuese dhe me pak fat mund të jeni fitues: apps.airprishtina.com/contestnew/ 

 

 

Shkurt, shpejt dhe thjeshtë: Rezervime Online

Qendra e Thirrjeve 24 orë! Rezervime permes telefonit

 

Zvicër
Gjermani
Itali

+41 44 2211917
+49 211 162503
+390 240 708009

  

Belgjikë
Francë
Austri

+32 2 8080962
+33 4 81680184
+43 720 881473

  

Britania e M.
Kosovë
Maqedoni

+44 203 3189435
+381 38 222099
+38 92 5111212

 
 

Nëse nukdëshironi ta merrni më këtë Newsletter, klikoni linkun e mëposhtëm dhe ne dot'ju çregjistrojmë nga lista e pranuesve.
Çregjistrimi nga Newsletter

If you do no longer wish to receive our newsletter, please use the link below to unsubscribe. We remove your e-mail address from the list of recipients.
Unsubscribe from newsletter

Wollen Sie unseren Newsletter nicht mehr zugesandt bekommen, nutzen Sie einfach den untenstehenden Link. Wir nehmen Ihre E-Mail-Adresse natürlich unverzüglich aus der Liste der Empfänger heraus.
Newsletter abmelden


Air Prishtina.com: Your best way home Impressum


Reply to: