[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Moments estel·lars de la humanitat, En defensa pròpia i altre

Una acurada selecció de llibres en català
Novetats, traduccions, clàssics, assaig...
Un bon servei, al millor preu


........... La Llibreria dels Llunàmbuls us proposa:
Preu: 18,00 Euros

MOMENTS ESTEL·LARS DE LA HUMANITAT
Stefan Zweig

Narrativa | 288 pàgs. | Ed. Quaderns Crema

Aquest és, amb tota probabilitat, el llibre més famós de Stefan Zweig. Amb el títol de Moments estel·lars de la humanitat, aplega catorze miniatures històriques fascinants que relaten esdeveniments històrics absolutament diversos com ara la caiguda de l'imperi d'Orient a mans dels turcs; el descobriment de l'oceà Pacífic; el naixement d'El Messies de Händel; la derrota de Napoleó; l'indult de Dostoiévskii poc abans de l'execució; el viatge de Lenin a Rússia el 1917... Tots ells moments universals que, quan es produeixen, segons paraules del mateix Stefan Zweig, resulten decisius durant segles i segles.

El trobareu en l'apartat FICCIÓ (feu clic per a accedir a la botiga en línia)
Preu: 22,00 Euros

ALFABETS. ASSAIGS DE LITERATURA
Claudio Magris

Assaig | 475 pàgs. | Ed. 1984

«Alfabets» és un viatge pels llibres i per la literatura -o millor dit, un dels milers de viatges possibles que ajuden a descobrir els llibres, els escriptors i un mateix. Hi ha els llibres que ens han format, que ens han ferit i que ens han sabut curar la ferida. Els llibres que ens permeten conèixer el món i ordenar-lo, i els que ens presenten el caos destructor. Sobretot, els llibres que amplien el territori de la literatura i surten dels seus confins.
Al cor d'aquest volum hi ha la crisi que, des del segle XIX, projecta les seves llums i les seves ombres cap a nosaltres. Magris n'explora les arrels en el Romanticisme i la insereix en les tragèdies que han trasbalsat i trasbalsen la nostra història recent. Fa paleses les contradiccions de vegades tràgiques de la literatura i dels qui l'escriuen, capaços de fer comprendre a tothom què és la humanitat, però capaços també de violentar-la sense perdó.
Per això el trajecte s'acaba amb una reflexió apassionada i lúcida sobre la relació de la literatura amb l'ètica i la política -una reflexió que destaca la necessitat contemporània del compromís, i la no menys necessària irresponsabilitat de la poesia.
Claudio Magris va néixer a Trieste el 1939. Professor universitari, col·labora habitualment al diari Corriere della Sera. De la seva extensa obra, s'ha traduït i publicat en català «El Danubi» (1986), «A cegues» (2004), «Vostè ja ho entendrà» (2005), «El viatjar infinit» (2005) i «La història no s'ha acabat. Ètica, política i laïcitat» (2006).

El trobareu en l'apartat NO-FICCIÓ (feu clic per a accedir a la botiga en línia)
Preu: 12,00 Euros

EN DEFÈNSA PRÒPIA
Jacint Verdaguer

Prosa | 192 pàgs. | Ed. Tusquets

Jacint Verdaguer, el poeta admirat i estimat, i un dels autors amb més projecció internacional, l'any 1895 va recórrer a la premsa progressista per a defensar-se d'unes acusacions desproporcionades i denunciar la seva compromesa situació. Rebutjat pel seu protector, el marquès de Comillas, i amonestat pels seus superiors eclesiàstics, a causa dels seus contactes amb visionaris i exorcistes, va quedar pràcticament aïllat amb la prohibició de continuar les tasques sacerdotals. Llavors va escriure aquests articles que es coneixen amb el títol d'«En defensa pròpia», i que no només són el clam d'un home ferit sinó que constitueixen una fita cabdal del periodisme català i de la prosa catalana contemporània. Al centenari de la seva mort, presentem aquests documents editats i anotats pel doctor Narcís Garolera, que avui encara són motiu de discussions i conjectures i que donen testimoniatge d'un gran escriptor que, rebel, es va enfrontar a les pressions que volien limitar la seva independència i la seva llibertat.

El trobareu en l'apartat NO-FICCIÓ (feu clic per a accedir a la botiga en línia)
Preu: 19,20 Euros

50 ITINERARIS A PEU PER CATALUNYA
Josep Mauri i Portolès

Guia il·lustrada | 216 pàgs. | Ed. Cossetània

Aquesta guia és un recull dels itineraris més interessants que es poden realitzar a peu per Catalunya. S'ha procurat que les excursions visitin els indrets més destacables de la nostra geografia, tant des del punt de vista geogràfic com artístic. Així, doncs, amb la guia es podran visitar llocs molt coneguts pels excursionistes i turistes d'arreu del país, com la muntanya de Montserrat, el Matagalls, el santuari de Núria, l'estany de Sant Maurici o el Pedraforca, i d'altres menys coneguts fins i tot pels mateixos excursionistes però amb força atractius paisatgístics: la cova de la Cort Fosca de Mata-rodona, el circ de Baiau, l'estany més gran dels Pirineus -l'estany de Certascan-, les gorgues de Sant Aniol d'Aguja, els estanys de Carançà, els cingles de Cabrera, les fonts del Glorieta, el congost de Fraguerau...

El trobareu en l'apartat NO-FICCIÓ (feu clic per a accedir a la botiga en línia)
Preu: 12,00 Euros

Deixar de fumar és fàcil si saps com fer-ho
Allen Carr

No-ficció | 216 pàgs. | Ed. Labutxaca

Allen Carr va escriure aquest llibre per ajudar els fumadors que no podien anar a la seva exitosa xerrada Easyway. Des d'aquella data s'han venut més de quatre milions d'exemplars i ha estat traduït a més de 25 idiomes. Reconegut mundialment com el sistema més eficaç per deixar de fumar, la seva xerrada Easyway es fa a tot l'Estat espanyol. També hi ha un programa empresarial; entre les empreses que aquí han adoptat Easyway es troben companyies com Mercedes Benz, Aena, Frigo, Frudesa, Caixa Catalunya, Iberdrola, que han aconseguit un èxit del 70% de mitjana després d'un any -molt per damunt d'altres mètodes-. Qui segueix el mètode Easyway no només deixarà de fumar immediatament, sinó que ho trobarà fàcil i guadirà del procés. Funciona per a tothom, fins i tot per al fumador empedreït, i no requereix cap tipus de subtitutiu, medicament o truc, i si la persona segueix les instruccions, es manté com a no-fumador, feliç de ser-ho durant la resta de la seva vida.

El trobareu en l'apartat NO-FICCIÓ (feu clic per a accedir a la botiga en línia)
Preu: 23,10 Euros

TRAGÈDIES I (HAMLET · EL REI LEAR · MACBETH)
W. Shakespeare

Teatre | 674 pàgs. | Ed. Destino - UPF

Tragèdies I: Hamlet, El rei Lear, Macbeth. William Shakespeare
Traducció de Salvador Oliva i pròlegs de Northrop Frye i Salvador Oliva
Hamlet, El rei Lear i Macbeth es compten indubtablement entre les obres més conegudes, celebrades i representades del seu autor, i entre les creacions més genials de l'esperit humà en tota la seva història. Infinitament glossades, interpretades, copiades, adaptades, aquestes tres tragèdies es llegeixen incansablement, perquè sempre procuren al lector el plaer més intens i ensenyaments nous i diversos a cada lectura.

El trobareu en l'apartat TEATRE (feu clic per a accedir a la botiga en línia)
Preu: 6,90 Euros

VERDETA VOLIA VOLAR
Joan Roca

Infantil | 116 pàgs. | Ed. El Toll

Verdeta havia nascut un matí de primavera, quan els primers raigs de sol acabaven de fondre les filagarses de boira mandrosa que s'entestaven a enganxar-se a les capçades dels roures de la plana. Havia tret el nasset esporuguit de l'interior del borró i, a poc a poc, provava de lliurar-se de la capsa que l'havia protegit durant tant de temps. Però no va ser fins al cap d'un parell de dies que va gosar obrir els ulls, quan li va semblar que ja estava prou acostumada a aquella llum intensa que li escalfava la pell i li provocava un agradable pessigolleig a les parpelles.
Primer va obrir un ull, després l'altre, amb molt de compte, i el que va veure la va deixar completament bocabadada. Des de l'últim branquilló de la cinquena branca de la dreta, res no podia impedir-li de contemplar l'estesa de camps verds guarnits de tant en tant amb un roure com el seu que, ran de marge, semblava vigilar el sembrat. Estava tan meravellada que va trigar una bona estona a fer el darrer badall abans d'acabar de desplegar tot el seu cosset menut, encara cobert d'una mena de borrissol blanquinós. Llavors es va adonar que no estava sola, sinó envoltada de milers i milers de germanetes que se la miraven encuriosides. Va sentir un punt de vergonya i, si no fos perquè era una fulleta tan tendra, s'hauria enrojolat una mica. Va provar de dir alguna cosa, però es va adonar que no sabia parlar, que no sabia com fer-ho, perquè aquesta resulta una tasca una mica difícil que vol un temps d'aprenentatge...

Amb il·lustracions i propostes didàctiques!

El trobareu en l'apartat INFANTIL (feu clic per a accedir a la botiga en línia)


La Llibreria dels Llunàmbuls · Ap. de correus 1100, 46870 Ontinyent.
Si voleu deixar de rebre les nostres comunicacions, envieu-nos un missatge posant en l'encapçalament: "No vull beneficiar-me de les vostres promocions".


Reply to: