[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#193275: marked as done (Bug in searchengine used on www.debian.org)



Your message dated Sun, 8 Jun 2003 20:56:50 +1000
with message-id <20030608105650.GB4595@enc.com.au>
and subject line Bug#193275: Bug in searchengine used on www.debian.org
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

--------------------------------------
Received: (at submit) by bugs.debian.org; 14 May 2003 07:52:31 +0000
>From tjabo@bart.ffm.billiton.de Wed May 14 02:52:27 2003
Return-path: <tjabo@bart.ffm.billiton.de>
Received: from h-213.61.14.133.host.de.colt.net (bart.billiton.de) [213.61.14.133] 
	by master.debian.org with esmtp (Exim 3.12 1 (Debian))
	id 19Fr3n-0007e5-00; Wed, 14 May 2003 02:52:23 -0500
Received: by bart.billiton.de (billiton_mailsystem, from userid 52)
	id 983851DE3A; Wed, 14 May 2003 09:53:17 +0200 (CEST)
From: t.kloppenburg@billiton.de
To: submit@bugs.debian.org
Subject: Bug in searchengine used on www.debian.org
Date: Wed, 14 May 2003 09:53:17 +0200
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-1"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Message-Id: <20030514075317.983851DE3A@bart.billiton.de>
Delivered-To: submit@bugs.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=-5.0 required=4.0
	tests=BAYES_30,HAS_PACKAGE,NO_REAL_NAME
	version=2.53-bugs.debian.org_2003_05_09
X-Spam-Level: 
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.53-bugs.debian.org_2003_05_09 (1.174.2.15-2003-03-30-exp)

Package: www.debian.org 


When I search for "ptrace", I get three result pages. At the bottom of the
first result page I find this text:
  Prev 1 _2 _3 _Next    (2,3,Next = link) 

After clicking on "Next" one time I have this:
  _Prev _1 2 _3 Next    (1,2,3,Next = link) 

Thats wrong, because there's a third page. It should be possible to reach
it from page 2 by clicking "Next"! 

Example search:
http://search.debian.org/?q=ptrace&ps=10&o=0&m=all&g=&np=0 

Have phun,
 tk. 

 --
T.Kloppenburg@billiton.de

---------------------------------------
Received: (at 193275-done) by bugs.debian.org; 8 Jun 2003 10:56:54 +0000
>From csmall@enc.com.au Sun Jun 08 05:56:53 2003
Return-path: <csmall@enc.com.au>
Received: from fozzie.enc.com.au [150.101.196.29] 
	by master.debian.org with esmtp (Exim 3.35 1 (Debian))
	id 19Oxr2-0003hj-00; Sun, 08 Jun 2003 05:56:53 -0500
Received: by fozzie.enc.com.au (Postfix, from userid 1000)
	id 95BA43F90; Sun,  8 Jun 2003 20:56:50 +1000 (EST)
Date: Sun, 8 Jun 2003 20:56:50 +1000
To: Frank Lichtenheld <frank@lichtenheld.de>
Cc: 193275-done@bugs.debian.org
Subject: Re: Bug#193275: Bug in searchengine used on www.debian.org
Message-ID: <20030608105650.GB4595@enc.com.au>
References: <20030514075317.983851DE3A@bart.billiton.de> <2003-05-14_13.53.13@alfie.ist.org> <20030514224119.GD23812@enc.com.au> <20030607163743.GC957@djpig.de>
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Disposition: inline
In-Reply-To: <20030607163743.GC957@djpig.de>
User-Agent: Mutt/1.5.4i
From: csmall@enc.com.au (Craig Small)
Delivered-To: 193275-done@bugs.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=-21.8 required=4.0
	tests=BAYES_10,EMAIL_ATTRIBUTION,IN_REP_TO,QUOTED_EMAIL_TEXT,
	      REFERENCES,REPLY_WITH_QUOTES,USER_AGENT_MUTT
	autolearn=ham version=2.53-bugs.debian.org_2003_05_24
X-Spam-Level: 
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.53-bugs.debian.org_2003_05_24 (1.174.2.15-2003-03-30-exp)

On Sat, Jun 07, 2003 at 06:37:43PM +0200, Frank Lichtenheld wrote:
> On Thu, May 15, 2003 at 08:41:19AM +1000, Craig Small wrote:
> > On Wed, May 14, 2003 at 01:53:14PM +0200, Gerfried Fuchs wrote:
> > > 
> > >  When I click the link to the third page it is empty.  So I rather think
> > > that the link to the third page is wrong, not the missing link to the
> > > Next one.
> > 
> > It's a bug in mnogosearch, it gets a bit confused about the number of
> > entries or something overflows and you cannot see those entries.
> > You'll see it sometimes that there is supposed to be, say, 10 entries on
> > a page and only 8 turn up.
> > 
> > Working on it anyway.
> 
> I can not reproduce this one anymore. Can the bug be closed?
Yes, we upgraded the code on it.

Closing bug.

  - Craig

-- 
Craig Small VK2XLZ  GnuPG:1C1B D893 1418 2AF4 45EE  95CB C76C E5AC 12CA DFA5
Eye-Net Consulting http://www.enc.com.au/                <csmall@enc.com.au>
MIEEE <csmall@ieee.org>                 Debian developer <csmall@debian.org>



Reply to: