[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Uluslararası Supply Chain Education Alliance (ISCEA) Sertifika Programi




TALEBE DAYALI PLANLAMACI (CDDP) Sertifika Programı

Talebe Dayalı Planlamacı Sertifika Programı, Uluslararası Supply Chain Education Alliance (ISCEA) ile Demand Driven Institute (DDI) arasında küresel bir ortaklıkla oluşturulmuştur. IISB tarafından akredite edilen CDDP Programının amacı, operasyon ve tedarik zinciri personeline Talebe Dayalı Malzeme İhtiyaç Planlaması metotlarını ve uygulamalarını öğretmektir. Yöntemin en güncel detayları yeni çıkan “Demand Driven Requirements Planning (DDMRP)” (Carol Ptak & Chad Smith - 2016) kitabında açıklanmıştır.

Tarih: 1-¬2 Ekim 2016
Saat: 09.00-¬17.00
Sertifika Program Yürütücüsü: Vefa Baykan
Eğitim iki gün sürelidir. Yer: DoubleTree by Hilton Moda

 


Faydalar
• Planlamanın günümüzde artık işlememesinin nedenlerini ve şirketi baştan yaratmadan sorunun nasıl giderilebileceğini öğrenmek,
• Belirsiz piyasa koşullarında, şirket içi masraflarınızı kısarken üretimin başarıyla izlenebileceği bir planlama ve uygulama ortamı yaratarak dinamik talebi karşılamak,
• Akış süresini azaltmanın ana öğelerini anlayarak rakiplerinize karşı üstünlük sağlamak için akış süresi avantajı yaratmak,
• Envanterin kaldıraç etkisinin sadece heryeri stokla doldurmak değil bunun ötesinde bir envanter yönetimi olduğunu öğrenmek.

DDMRP Uygulaması ile,
• Hizmet seviyesinde % 95 ve üstü performans
• Envanterde % 25-¬40 azalma
• Teslim sürelerinde % 80’e varan kısalma aynı anda gerçekleştirilebilmektedir.

Hedef Grup
Bu program günümüzün “standart”çözümlerinin ötesine geçmek ve en iyi uygulamayı gerçekleştirmek isteyen profesyoneller ve kuruluşlar içindir. En iyi uygulama oldugu düşünülen herşeyi baştan düşünmek ve bunu yeni öncü programda gerçekleştirmeyi öğrenmek isteyen Planlama, Satın Alma, Lojistik, Tedarik Zinciri ve Operasyon ve Sürekli İyileştirme Personeli için ideal bir programdır.

Program İçeriği
CDDP Programı tedarik zinciri tablosunu tam olarak inceleyen kapsamlı bir programdır. DDMRP, günümüzün karmaşık, değişken ve hizmet odaklı üretim ve tedarik ortamlarında geleneksel Malzeme İhtiyaç Planlaması’nın (MRP) karşılayamadığı ihtiyaçlara cevap vermek ve sorunları çözmek üzere tasarlanmış bir planlama ve uygulama yöntemidir.

 


Eğitmen: ORHAN KARTAL
İstanbul’da yerleşik NOVACES International Ltd şirketinin Eski Genel Müdürüdür. Lastik, metal ve mobilya gibi farklı sanayilerde 30 yıldan fazla deneyime sahiptir. Yerel, bölgesel ve küresel işlevlerde Planlama Müdürlüğünden Genel Müdürlüge kadar çeşitli görevlerde bulunmuştur. Tedarik zinciri yönetimi ve IT projelerine önderlik etmiştir; proje yönetimi ve ERP (Kurumsal Kaynak Planlama) uygulamaları uzmanıdır. İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İş İdaresi mezunudur.

CDDP Programı

Modül 1: Modern Dünyada Planlama
Modül 2: Akışın Önemi Modül 3: Ayrıştırma Çözümü Modül 5: Talep Odaklı Olma
Modül 5: Stratejik Envanter Konumlandırması Modül 6: Dağıtım Ağı Konumlandırması
Modül 7: Tampon Profili ve Düzey Tespiti Modül 8: Dinamik Tamponlar
Modül 9: Talebe Dayalı Planlama
Modül 10: Görsel ve İşbirliğine Dayalı Uygulama Modül 11: DDMRP ve Operasyonel Çevre
Modül 11: DDMRP ve Operasyonel Çevre
Modül 12: Talep Odaklı Satış ve Operasyon Planlama (DDS&OP)
Modül 13 : Program Özeti


Test

Web tabanlı CDDP sınavı 125 sorudan oluşan 3 saat süren gözetmenli bir sınavdır. Program ve testi (70 puan) başarıyla tamamlayan katılımcılar kazandıkları “CDDP” sertifikalarını mesleki ünvanlarında kullanabilirler. Programı tamamlayan öğrenciler ISCEA iProctor sisteminden sağlanan üç saatlik online testi alırlar. Sınavı almak için web kamera gereklidir.
 


Programımıza kayıt ve detaylı bilgi için  Bogazici Egitim   linkini tıklayabilir, 0 216 422 9595   numaralı telefonlarımızdan ekibimizle görüşebilirsiniz.
Erken kayıt ve toplu katılım avantajlarımızdan faydalanmayı lütfen unutmayınız.

 

Tarafınıza davet bilgisi amacıyla gönderilmiş etkinlik bültenimizi gelecekte almak istemiyor ya da farklı bir kanala yönlendirilmesini istiyorsanız lütfen maille bildiriniz. 

 

 


Reply to: