[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#578750: Hej min kära,Hej min kära,
Mitt namn är Miss Laura Yak, Som jag viskar min bön i kväll och gick in i sökandet efter en fin vän i (internet) Jag kom över din kontakt, mina tankar och mitt hjärta sa åt mig att kontakta dig för vänskap, tror jag att avstånd eller ålder och religion kan aldrig vara ett hinder men låt oss älska frågor en hel del också att jag kommer att skicka fler bilder till dig direkt jag får ditt svar på min e-postadress (lauradaudi@yahoo.com) tack.
din In Love,
Miss Laura Yak.
-----------------
Hello My Dear,
My name is Miss Laura Yak, As I whisper my prayer tonight and went into search for a nice friend in (internet) I came across your contact,My mind and my heart told me to contact you for friendship, I believe that distance or age and religion can never be a barrier but let's love matters a lot also  I will send more pictures to you immediately i receive your reply at my email address (lauradaudi@yahoo.com) thanks.
yours In Love,
Miss Laura Yak.


Reply to: