[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: sid: nVidia fails with x.org

Ron Johnson wrote:
Hash: SHA1

On 04/23/07 10:21, Paul Johnson wrote:
Since the latest sid upgrade, I haven't been able to make use of the nvidia
drivers.  Here's the x.org output:

xauth:  creating new authority file /home/baloo/.serverauth.30719

X Window System Version 1.3.0
Release Date: 19 April 2007
X Protocol Version 11, Revision 0, Release 1.3
Build Operating System: Linux Debian
Current Operating System: Linux ursa-major 2.6.18-4-k7 #1 SMP Mon Mar 26
5 UTC 2007 i686
Build Date: 21 April 2007
        Before reporting problems, check http://wiki.x.org
        to make sure that you have the latest version.
Module Loader present
Markers: (--) probed, (**) from config file, (==) default setting,
        (++) from command line, (!!) notice, (II) informational,
        (WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown.
(==) Log file: "/var/log/Xorg.0.log", Time: Mon Apr 23 08:20:53 2007
(==) Using config file: "/etc/X11/xorg.conf"

(II) Module already built-in
dlopen: /usr/lib/libGLcore.so.1: undefined symbol: _nv000040gl
(EE) Failed to load /usr/lib/xorg/modules/extensions//libglx.so
(EE) Failed to load module "glx" (loader failed, 7)
(EE) Failed to load module "nvidia" (module does not exist, 0)
(EE) No drivers available.

Fatal server error:
no screens found
giving up.
xinit:  Connection reset by peer (errno 104):  unable to connect to X server
xinit:  No such process (errno 3):  Server error.
Couldnt get a file descriptor referring to the console

Any ideas?

A 2.6.20.x kernel where PARAVIRT is *disabled* definitely works with
the nvidia.com 9755 driver.

Unfortunately with an MX-440 and an MX-400 I need *at most* the 9731 driver :-(


Reply to: