[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

RE: SB Audigy 5.1 on Debian

SourceForge has experimental drivers that have worked on my Audigy card.
Check out http://sourceforge.net/projects/emu10k1 

-----Original Message-----
From: Iwan van der Kleyn [mailto:debian@vanderkleyn.com] 
Sent: Monday, February 10, 2003 9:15 AM
To: debian-user@lists.debian.org
Subject: SB Audigy 5.1 on Debian

Hi there,
I've been trying, in vain, to get my SoundBlaster Audigy (5.1) working 
on Debian 3.0.
This seems to be a case of RTFM. But I did, upggraded to a newer kernel, 
compiled the emu10k1 module etc etc,, but no solution which I 
encountered really helped.
Loading the emu10k1 module results in the errors as shown at the end of 
this mail.

So therefore my questions: is there a way to get the SB Audigy working 
on Debian?  


#___________error while loading the emu10k1 mddule_______________________

debian:/etc/modutils# modprobe emu10k1
init_module: No such device
Hint: insmod errors can be caused by incorrect module parameters, 
including invalid IO or IRQ parameters.
      You may find more information in syslog or the output from dmesg
/lib/modules/2.4.20-686/kernel/drivers/sound/emu10k1/emu10k1.o: insmod 
/lib/modules/2.4.20-686/kernel/drivers/sound/emu10k1/emu10k1.o failed
/lib/modules/2.4.20-686/kernel/drivers/sound/emu10k1/emu10k1.o: insmod 
emu10k1 failed

To UNSUBSCRIBE, email to debian-user-request@lists.debian.org 
with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact

Reply to: