[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Problems exporting X Display through ssh.



Hi!

mfluch@bilbo:~> xterm 
debug1: Received X11 open request.
debug1: fd 4 setting O_NONBLOCK
debug1: fd 4 IS O_NONBLOCK
debug1: channel 0: new [X11 connection from 192.168.0.2 port 1024]
debug1: X11 connection uses different authentication protocol.
debug1: X11 rejected 0 i1/o16
debug1: channel 0: read failed
debug1: channel 0: input open -> drain
debug1: channel 0: close_read
debug1: channel 0: input: no drain shortcut
debug1: channel 0: ibuf empty
debug1: channel 0: input drain -> wait_oclose
debug1: channel 0: send ieof
debug1: channel 0: write failed
debug1: channel 0: output open -> wait_ieof
debug1: channel 0: send oclose
debug1: channel 0: close_write
debug1: X11 closed 0 i4/o64
debug1: channel 0: rcvd ieof
debug1: channel 0: non-open
channel 0: istate 4 != open
channel 0: ostate 64 != open
debug1: channel 0: rcvd oclose
debug1: channel 0: input wait_oclose -> closed
X connection to bilbo:10.0 broken (explicit kill or server shutdown).
mfluch@bilbo:~> 

Any clue? On bilbo X 4.0.2 is running, on seneca X 3.3.6 ... but should
this be a problem?

Martin


On 29 Mar 2001, Ilya Martynov wrote:

> 
> MF> Hello, 
> MF> I have two unstable boxes connected via ethernet (bilbo and seneca).
> 
> MF> When I ssh from seneca to bilbo with 
> 
> MF>    ssh -X bilbo
> 
> MF> [..skip..]
> 
> MF> Any hints where to start to look for the problem?
> 
> Try 'ssh -v -X bilbo'. Is should enable debug output from
> ssh. Probably it will help you to find reason of problems.
> 
> 



Reply to: