[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

SHIHEMI TE KUTITESHIHEMI TE KUTITE

Te dashur qytetarë,  

Ne kuadër te aktiviteteve për sensibilizimin opinionit te gjere për te dal në zgjedhje OJQ ?Syri i Vizionit? ka organizuar aktivitete te ndryshme, kampanja, debate me kandidatet për kryetar, etj.

Me 17 Nëntor, në të gjithë territorin e Kosovës do te mbahen zgjedhjet për Parlamentin Kosovës, Asamblenë komunale dhe zgjedhjet për kryetar te komunave.

Ne ju ftojmë te ju bashkëngjitni thirrjes tonë për të dalë ne zgjedhje duke kuptuar rëndësinë e votës suaj.


?	Zgjedhjet janë proces i vendimmarrjes suaj ku ju vendosni dhe zgjedhni njerëzit qe do të mbajnë poste zyrtare dhe do te vendosin për ju

?	Votimi është metodë e vendim marrjes ku zakonisht llogaritet si hap i fundit qe pason bisedimet apo debatet.

?	Votimi është mënyra e vetme për te detyruar qeverinë te bëjë ndryshimet qe ju i dëshironi. 

Andaj ju thërrasim qe me 17 Nëntor te dilni ne zgjedhje qe vota juaj te jete katalizator i ndryshimeve pozitive ne shoqërinë tone të re Kosovare

Bashkoju thirrjes tonë për te dalë ne zgjedhje dhe 


SHIHEMI TE KUTITËReply to: