[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Another bug in latex-cjk-chinese-arphic

On 31/07/08 at 23:59 +0200, "Danai SAE-HAN (韓達耐)" wrote:
> Hi Lucas and Norbert!
> @Lucas: we have possibly found a problem using parallel builds similar to
> #490329 (http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=490329), which you
> reported.
> If you could read the few messages on our ML, starting from
> http://lists.debian.org/debian-tex-maint/2008/07/msg00260.html ?
> Op 31-07-08 23:26, schreef Norbert Preining:
> > On Do, 31 Jul 2008, "Danai SAE-HAN (韓達耐)" wrote:
> >>> You need the full build log of my build?
> >> That might help, indeed, because I haven't encountered any errors yet.
> > 
> > Attached.
> Thanks.  The build log looks ok to me.  Weird...
> I just finished building mine, and it builds perfectly.
> It could very well be a race condition, because it happens with bkai, just
> after bsmi.  I suppose one processor does bsmi, the other bsmi.
> Lucas, do you have any idea what might have caused this?  It *looks* like
> something with dh_gencontrol and shlibs.  Could you try it out with the
> setools package without using parallel computing and see if the error goes away?


A long time ago, I submitted a patch for #465635. Apparently the bug was
never fixed. I'm not sure if it's related, but it looks similar. Can you
| Lucas Nussbaum
| lucas@lucas-nussbaum.net   http://www.lucas-nussbaum.net/ |
| jabber: lucas@nussbaum.fr             GPG: 1024D/023B3F4F |

Attachment: signature.asc
Description: Digital signature

Reply to: