[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#536457: systemsettings: Wallpaper show "loading image" loop and never shows the image

Package: systemsettings
Version: 4:4.2.4-1+b1
Severity: normal

This happens with some image, not with all. But if the preview does not
exists, then the message "No preview" will appear. But in some wallpapers
the utility stays "Loading image" and never read the images, we stay waiting
without know if the image will be loader or not...

-- System Information:
Debian Release: squeeze/sid
  APT prefers unstable
  APT policy: (500, 'unstable'), (500, 'stable'), (101, 'experimental')
Architecture: amd64 (x86_64)

Kernel: Linux (SMP w/4 CPU cores; PREEMPT)
Locale: LANG=pt_BR.UTF-8, LC_CTYPE=pt_BR.UTF-8 (charmap=UTF-8)
Shell: /bin/sh linked to /bin/bash

Versions of packages systemsettings depends on:
ii  kdebase-runtime               4:4.2.4-2  runtime components from the offici
ii  kdelibs5                      4:4.2.4-1  core libraries for all KDE 4 appli
ii  libc6                         2.9-13     GNU C Library: Shared libraries
ii  libfontconfig1                2.6.0-4    generic font configuration library
ii  libqt4-dbus                   4.5.1-2    Qt 4 D-Bus module
ii  libqt4-xml                    4.5.1-2    Qt 4 XML module
ii  libqtcore4                    4.5.1-2    Qt 4 core module
ii  libqtgui4                     4.5.1-2    Qt 4 GUI module
ii  libstdc++6                    4.4.0-6    The GNU Standard C++ Library v3
ii  libx11-6                      2:1.2.1-1  X11 client-side library

systemsettings recommends no packages.

systemsettings suggests no packages.

-- no debconf information

Reply to: