[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#332652: marked as done (Konqueror stays transparent even when it has focus)

Your message dated Fri, 16 Feb 2007 23:15:15 +0100
with message-id <2007021623151547@ekaia.org>
and subject line Closing bug 332652
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

--- Begin Message ---
Package: konqueror
Version: 4:3.4.2-3

When Konqueror is moved or resized, the window will retain the opacity of a background application, even when it has focus. This only occurs randomly, however. Many times, it will exhibit normal behavior. Sometimes exiting and restarting the x server will correct the behavior. What is strange is that javascript pop-up windows, that do not have a toolbar and opened by clicking a link, will maintian normal transparency behavior. No other applications that I use exhibit this behavior. This occurs whether I started it in file manager mode or web browsing mode.

My settings are:

Control Center > Window Behavior > Translucency > Use Translucency/Shadows
The settings are:
Translucency: Inactive window: 50%, Treat 'keep above' windows as active ones
Shadows: Use shadows, 12, 6, 3, 75%, 75%
Effects: none selected

I am running the latest version of Debian Unstable, with KDE 3.4 and X.org. This has occured with all Debian updates to KDE 3.4, X.org, and Linux 2.6 kernels (2.6.8 and 2.6.12). I have a an Intel 82865G onboard graphics chip with max ram used for video. This has also occurred on my home system with a Via Pro Savage KM266 onboard chip, with 32mb used for video, though not as often; probably because I reboot more frequently and don't use Konqueror as much. I have a feeling this bug will be a tough one to duplicate.

--- End Message ---
--- Begin Message ---
Submitter was asked to provide more information about this bug
( http://bugs.debian.org/332652 ) four weeks ago.

Since more info was not provided, we are closing the bug.
Feel free to reopen this bug if you are still experiencing this issue
and you have extra information on how reproduce the issue.

Ana Guerrero,
  on behalf of the Debian Qt/KDE team

--- End Message ---

Reply to: