[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#403609: udev part of the bug seems to be fixed, but bug is still there



Am Donnerstag 08 Februar 2007 schrieb Modestas Vainius:

> 2007 m. February 8 d., Thursday, jūs rašėte:
> > I am cloning this bug report and reassign it to kdebase-kio-plugins.
> > Modestas, feel free to reassign it anywhere else you see fit. I hope
> > that my control commands work.
>
> Don't clone the same bug once again. I already did it back on dec 18:
> http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=403609
>
> See the following link for the explanation:
>
> http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=403609;msg=62
>
> In other words, remove LABEL= and UUID= 'device nodes' from fstab. They
> are not supported by kdebase-kio-plugins (KDE mediamanager HAL backend)
> and break mounting/unmounting of the matching devices. Unfortunately,
> this bug won't be fixed in time for etch.

Hello Modestas,

sorry, I got that that it doesn't support LABEL= and UUID= in fstab back 
then already. But I did not get that this actually breaks mounting and 
thought mounting just did not work due to udev not setting correct owner 
to device files. So I actually thought I had uncovered another bug.

I commented out the lines in /etc/fstab and mounting via KDE now really 
works again.

Thanks.

Regards,
-- 
Martin 'Helios' Steigerwald - http://www.Lichtvoll.de
GPG: 03B0 0D6C 0040 0710 4AFA  B82F 991B EAAC A599 84C7

Attachment: pgpDYv53ozwp8.pgp
Description: PGP signature


Reply to: