[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#216998: marked as done (konqueror crash when clicking "mark" button in yahoo email)



Your message dated Fri, 8 Dec 2006 00:20:47 +0100
with message-id <200612080020.48010.debian@pusling.com>
and subject line konqueror crash when clicking "mark" button in yahoo email
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

--- Begin Message ---
Package: konqueror
version: 3.1.3

Yahoo mail has a "mark" button when viewing the list of messages.  This is a 
new feature, and apparently uses javascript.  It is supposed to mark the 
selected message(s) as read, unread, flagged, etc.  When I click it, the 
konqueror window crashes.  Galeon handles the button with no problem.

I am running SID and checked for upgrades and there are none available for 
konqueror.

Michael Westwind

I am including the backtrace below:

(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...[New Thread 16384 (LWP 15445)]
(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
0x40f25a56 in waitpid () from /lib/libpthread.so.0
#0  0x40f25a56 in waitpid () from /lib/libpthread.so.0
#1  0x40755ebc in KCrash::defaultCrashHandler(int) ()
   from /usr/lib/libkdecore.so.4



--- End Message ---
--- Begin Message ---
Version: 4:3.5.5-1

Hi!

This bug is fixed long ago, maybe already in kde 3.2 branch.
It is kde bug 66460 / 64221.

/Sune
-- 
I cannot reset the button of a connection over a analogic case, how does it 
work?

From ICQ NT or from the control preferences within ICQ you must install on the 
display to disable the periferic.

Attachment: pgpkpVEu3nty_.pgp
Description: PGP signature


--- End Message ---

Reply to: