[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#277998: marked as done (New konqueror window are not opened in the current workspace)



Your message dated Sat, 27 Nov 2004 21:58:08 -0500
with message-id <200411272158.08339.joshdeb@metzlers.org>
and subject line Bug#277998: New konqueror window are not opened in the current workspace
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

--------------------------------------
Received: (at submit) by bugs.debian.org; 24 Oct 2004 00:29:13 +0000
>From turman@ohmforce.com Sat Oct 23 17:29:13 2004
Return-path: <turman@ohmforce.com>
Received: from diderot-15-82-226-94-111.fbx.proxad.net (entropy) [82.226.94.111] 
	by spohr.debian.org with esmtp (Exim 3.35 1 (Debian))
	id 1CLWG0-0001Kb-00; Sat, 23 Oct 2004 17:29:13 -0700
Received: by entropy (Postfix, from userid 1000)
	id AB8F3B40E7; Sun, 24 Oct 2004 02:25:01 +0200 (CEST)
From: Vincent Frison <turman@ohmforce.com>
To: submit@bugs.debian.org
Subject: New konqueror window are not opened in the current workspace
Date: Sun, 24 Oct 2004 02:25:00 +0200
User-Agent: KMail/1.7
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain;
  charset="us-ascii"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Content-Disposition: inline
Message-Id: <200410240225.01162.turman@ohmforce.com>
Delivered-To: submit@bugs.debian.org
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2004_03_25 
	(1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=-8.0 required=4.0 tests=BAYES_00,HAS_PACKAGE 
	autolearn=no version=2.60-bugs.debian.org_2004_03_25
X-Spam-Level: 

Package: konqueror
Version: 4:3.3.0a-1

When I open a new konqueror window the new windows is not opened in the 
current workspace but in the workspace where the last konqueror window has 
been opened. It concerns all opening methods: konqueror menu 
(Document>NewWindow, Ctrl+N) or from a konqueror shortcut (command: 
"kfmclient openProfile webbrowsing").

---------------------------------------
Received: (at 277998-done) by bugs.debian.org; 28 Nov 2004 02:57:34 +0000
>From joshdeb@metzlers.org Sat Nov 27 18:57:34 2004
Return-path: <joshdeb@metzlers.org>
Received: from adsl-68-74-31-6.dsl.sfldmi.ameritech.net (shuttle.metzlers.org) [68.74.31.6] 
	by spohr.debian.org with esmtp (Exim 3.35 1 (Debian))
	id 1CYFFm-00045V-00; Sat, 27 Nov 2004 18:57:34 -0800
Received: from localhost (localhost [127.0.0.1])
	by shuttle.metzlers.org (Postfix) with ESMTP id 0BBF51AC2B
	for <277998-done@bugs.debian.org>; Sat, 27 Nov 2004 21:58:09 -0500 (EST)
From: Josh Metzler <joshdeb@metzlers.org>
To: 277998-done@bugs.debian.org
Subject: Re: Bug#277998: New konqueror window are not opened in the current workspace
Date: Sat, 27 Nov 2004 21:58:08 -0500
User-Agent: KMail/1.7.1
References: <200411260039.29871.turman@ohmforce.com>
In-Reply-To: <200411260039.29871.turman@ohmforce.com>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain;
  charset="iso-8859-1"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Content-Disposition: inline
Message-Id: <200411272158.08339.joshdeb@metzlers.org>
Delivered-To: 277998-done@bugs.debian.org
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2004_03_25 
	(1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=-6.0 required=4.0 tests=BAYES_00,HAS_BUG_NUMBER 
	autolearn=no version=2.60-bugs.debian.org_2004_03_25
X-Spam-Level: 

On Thursday 25 November 2004 06:39 pm, Vincent Frison wrote:
> Forget the #277998 bug, apparently it was  just a broken configuration in
> my box. I don't know exactly why, but Konqueror had some specific window
> parameters stored. I have removed these settings and now Konqueror opens
> in the current workspace. :)
>
> PS: What is really strange is that I was really convinced that the
> problem was concerning other applications than Konqueror too. But since I
> removed these Konqueror settings, all apps seems to open correctly !
> Maybe I should change my dealer, sorry for the noise.. ;p

Thanks for the info - closing.

Josh



Reply to: