[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#210642: marked as done (kdelibs4: KDE Widgets do not appear in QT-Designer)

Your message dated Mon, 12 Jan 2004 19:58:39 -0600
with message-id <20040113015839.GC11907@cheney.cx>
and subject line kdelibs4: KDE Widgets do not appear in QT-Designer
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

Received: (at submit) by bugs.debian.org; 12 Sep 2003 16:52:52 +0000
>From herve.brun42@wanadoo.fr Fri Sep 12 11:52:00 2003
Return-path: <herve.brun42@wanadoo.fr>
Received: from smtp4.wanadoo.fr (mwinf0502.wanadoo.fr) [] 
	by master.debian.org with esmtp (Exim 3.35 1 (Debian))
	id 19xr9M-0002ZM-00; Fri, 12 Sep 2003 11:52:00 -0500
Received: from [] (ABordeaux-103-1-23-2.w80-14.abo.wanadoo.fr [])
	by mwinf0502.wanadoo.fr (SMTP Server) with ESMTP
	id 648F3E800396; Fri, 12 Sep 2003 18:51:59 +0200 (CEST)
Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"
MIME-Version: 1.0
Content-Transfer-Encoding: 7bit
From: Herve Brun <herve.brun42@wanadoo.fr>
To: Debian Bug Tracking System <submit@bugs.debian.org>
Subject: kdelibs4: KDE Widgets do not appear in QT-Designer
X-Mailer: reportbug 2.28
Date: Fri, 12 Sep 2003 19:05:36 +0200
Message-Id: <20030912165159.648F3E800396@mwinf0502.wanadoo.fr>
Delivered-To: submit@bugs.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=-5.0 required=4.0
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.53-bugs.debian.org_2003_8_27 (

Package: kdelibs4
Version: 4:3.1.3-1
Severity: normal

In fact, when I start QT-Designer, there are no KDE widgets on the left side of the window. There are only the QT ones.
Linking /usr/lib/kde3/plugins/designer/kdewidgets.so in /usr/share/qt3/plugins/designer seems to fix the problem.
Maybe it is a packaging problem ?? Or did I miss something ?

-- System Information:
Debian Release: testing/unstable
Architecture: i386
Kernel: Linux Traktopel 2.4.23-pre2 #1 Thu Sep 11 13:52:36 CEST 2003 i686

Versions of packages kdelibs4 depends on:
ii  kdelibs-bin              4:3.1.3-1       KDE core binaries
ii  kdelibs-data             4:3.1.3-1       KDE core shared data
ii  libart-2.0-2             2.3.16-1        Library of functions for 2D graphi
ii  libarts1                 1.1.3-1         aRts Sound system
ii  libasound2               0.9.6-3         Advanced Linux Sound Architecture 
ii  libaudio2                1.6-6           The Network Audio System (NAS). (s
ii  libaudiofile0            0.2.3-4         The Audiofile Library
ii  libbz2-1.0               1.0.2-1         A high-quality block-sorting file 
ii  libc6                    2.3.2-6         GNU C Library: Shared libraries an
ii  libcupsys2               1.1.19final-1.4 Common UNIX Printing System(tm) - 
ii  libfam0c102              2.6.10-1        client library to control the FAM 
ii  libgcc1                  1:3.3.2-0pre3   GCC support library
ii  libjpeg62                6b-8            The Independent JPEG Group's JPEG 
ii  libldap2                 2.1.22-1        OpenLDAP libraries
ii  libmad0                  0.15.0b-1       MPEG audio decoder library
ii  libogg0                  1.0.0-1         Ogg Bitstream Library
ii  libpcre3                 4.3-3           Philip Hazel's Perl 5 Compatible R
ii  libpng12-0            PNG library - runtime
ii  libqt3c102-mt            3:3.2.1-4       Qt GUI Library (Threaded runtime v
ii  libstdc++5               1:3.3.2-0pre3   The GNU Standard C++ Library v3
ii  libtiff3g                3.5.7-2         Tag Image File Format library
ii  libvorbis0a              1.0.0-3         The Vorbis General Audio Compressi
ii  libvorbisenc2            1.0.0-3         The Vorbis General Audio Compressi
ii  libvorbisfile3           1.0.0-3         The Vorbis General Audio Compressi
ii  libxml2                  2.5.10-1        GNOME XML library
ii  libxrender1              0.8.2-1         X Rendering Extension client libra
ii  libxslt1                 1.0.32-1        XSLT processing library - runtime 
ii  xlibs                    4.3.0-0pre1v1   X Window System client libraries
ii  zlib1g                   1:1.1.4-14      compression library - runtime

-- no debconf information

Received: (at 210641-done) by bugs.debian.org; 13 Jan 2004 12:43:38 +0000
>From ccheney@cheney.cx Tue Jan 13 06:43:37 2004
Return-path: <ccheney@cheney.cx>
Received: from 18.64-5-56.reverse.theplanet.com (pico.surpasshosting.com) [] 
	by master.debian.org with esmtp (Exim 3.35 1 (Debian))
	id 1AgDpI-0008UY-00; Mon, 12 Jan 2004 19:58:40 -0600
Received: from conr-adsl-cheney.txucom.net ([] helo=calc)
	by pico.surpasshosting.com with esmtp (TLSv1:RC4-SHA:128)
	(Exim 4.24)
	id 1AgDpJ-0006md-D0
	for 210641-done@bugs.debian.org; Mon, 12 Jan 2004 19:58:41 -0600
Received: from ccheney by calc with local (Exim 4.30)
	id 1AgDpH-0005w6-T1
	for 210641-done@bugs.debian.org; Mon, 12 Jan 2004 19:58:39 -0600
Date: Mon, 12 Jan 2004 19:58:39 -0600
From: Chris Cheney <ccheney@cheney.cx>
To: 210641-done@bugs.debian.org
Subject: kdelibs4: KDE Widgets do not appear in QT-Designer
Message-ID: <20040113015839.GC11907@cheney.cx>
Mime-Version: 1.0
Content-Type: multipart/signed; micalg=pgp-sha1;
	protocol="application/pgp-signature"; boundary="YD3LsXFS42OYHhNZ"
Content-Disposition: inline
User-Agent: Mutt/
X-AntiAbuse: This header was added to track abuse, please include it with any abuse report
X-AntiAbuse: Primary Hostname - pico.surpasshosting.com
X-AntiAbuse: Original Domain - bugs.debian.org
X-AntiAbuse: Originator/Caller UID/GID - [47 12] / [47 12]
X-AntiAbuse: Sender Address Domain - cheney.cx
Delivered-To: 210641-done@bugs.debian.org
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 
	(1.212-2003-09-23-exp) on master.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=0.0 required=4.0 tests=none autolearn=no 

Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Disposition: inline

I believe that this bug was fixed when I uploaded kdebase 3.1.4 last
month. At least I can no longer reproduce it like I was once able to. If
you have any further problems please let me know.


Content-Type: application/pgp-signature; name="signature.asc"
Content-Description: Digital signature
Content-Disposition: inline

Version: GnuPG v1.2.4 (GNU/Linux)



Reply to: