[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#286005: marked as done (Wackamole: Preferred virtual IP does not work properly)

Your message dated Mon, 24 Apr 2006 20:28:33 +0200
with message-id <20060424182833.GS15033@mail.lowpingbastards.de>
and subject line Wackamole: Preferred virtual IP does not work properly
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

--- Begin Message ---
Package: wackamole
Version: 2.0.0-2

When setting a specific preferred virtual IP, instead of acquiring one IP per host, the last host in starting wackamole acquires ALL the Virtual IP´s. This does not happen if "Prefer None" is used instead.
I am using Debian GNU/Linux 3.0, kernel 2.4.26-1-386 and libc6 2.3.2.ds1-18.

The following is my wackamole configuration file (of course, on the other host, the preferred VIP is

# Wackamole configuration file

Spread = 4803
SpreadRetryInterval = 5s
Group = wack1
Control = /var/run/wackamole/wackamole.it
prefer {eth0:}

VirtualInterfaces {
Arp-Cache = 90s
Notify {
balance {
        AcquisitionsPerRound = 1
        interval = 4s
mature = 5s:

--- End Message ---
--- Begin Message ---

this issue was fixed in the latest upstream version 2.1.1, which was
uploaded today.

Best regards
Frederik Schueler


Attachment: signature.asc
Description: Digital signature

--- End Message ---

Reply to: