[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Current debian-installer broken for Sun GEM ethernet on powerpc?



I have faced this difficulty. Could you mail across the device name.
With the number of devices that are coming up in the market I think
the device might no be supported.

On Sat, May 29, 2010 at 2:23 AM, Norberto Feliberty
<thegame4121982@msn.com> wrote:
> On Fri, 2010-05-28 at 20:28 +0100, Roger Leigh wrote:
>> Hi folks,
>>
>> Just wondering if anyone else had hit on issues with the current
>> debian-installer on powerpc.  On my Mac Mini, it fails to bring
>> up the ethernet interface due to not finding the ethernet
>> adapter.  Strange, since it's always worked to date!  I reported
>> this as #578927
>>
>>   http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=578927
>>
>> but maybe it's a kernel issue?
>>
>>
>> Regards,
>> Roger
>>
>
>
>
> Wow strange. I encountered this problem some months ago with the
> installer not being able to configure and set up the ethernet card on my
> playstation 3 which is a powerpc based machine. This was fixed for
> squeeze alpha 1. Is it broken again?
>
>
> --
> To UNSUBSCRIBE, email to debian-powerpc-REQUEST@lists.debian.org
> with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org
> Archive: BLU0-SMTP6575E6DA76B48523EF1B2087EB0@phx.gbl">http://lists.debian.org/BLU0-SMTP6575E6DA76B48523EF1B2087EB0@phx.gbl
>
>



-- 
-- Sujit K M

blog(http://kmsujit.blogspot.com/)


Reply to: