[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]


Sorry, it's a bit late in the night I posted the re to the wrong subject 
here's the text again, just that the right people read it:


I know that problem with playing mov files and getting no audio. I got it to, 
but I don't use mplayer but Kaffeine Plugin and xine. First I thought it was 
a driver problem, because Kaffeine says that the Audio driver for Qt... is 
missing. So unfortionaly the same movie I tried works on desktop perfectly. I 
postet this to the Kaffeine List and got some angry answers who said I got 
bad luck, the win32 drivers don't work for PPC and so on and that I shouldn't 
post there. 
Unfortionally I didn't find a solution, but as xine homepage says that mplayer 
and xine are closley linked in development I guess its the same Problem.

By the way I tested to download the movie stream, an option which xine offers 
and to play it on an windows machine ==> result no sound!
My guess is that the problem is not the drivers but the streaming somehow.
Here's the link I tried!


It's a film completly made by me (the video is just a snapshot with a digi 
cam, the overlayed video effect was programmed by me, the music recorded 
mixed and cut by me and the guitar is also me ...)  
It's a pitty this doesn't work and it's a pitty there's no Flash Plugin for 
PPC or is there one, because if there is it would be good to know!
But probably some got a solution! If you get one I'm interested too!


Rainer Gutkas Bakk. Techn.
Kleiststraße  36
A - 3100 St. Pölten
email: rainer.gutkas@kstp.at
tel  : +43-(0)699 - 13268369

Reply to: