[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Busdevice, Radeon 7000 and No Screens Found

In addition, does anyone know what are the modules that I should enable or disable in the xserver-xfree86 configuration for my Beige G3 with a Radeon 7000?

On Nov 19, 2004, at 11:15 PM, Michel Dänzer wrote:

On Fri, 2004-11-19 at 23:04 -0500, froinds@bellsouth.net wrote:

I did list -v and gives me a list with:
00.0d.00   <<<<<My card
00.10.00 <<<Built-in card
00.12.00 \
When I enter 00.0d.00 into the configuration (PCI:00.0d.00), it says
that it can only be numbers. The configuration I have is with
PCI:00.13:00 but the logs say NO SCREENS FOUND.


(--) PCI: (0:13:0) ATI Radeon VE rev 0, Mem @ 0x88000000/27,
0x81810000/16, I/O @ 0x0400/8, BIOS @ 0x81820000/17

As you can see, 0:13:0 is correct.

(**) RADEON(0): Using framebuffer device
(II) Loading sub module "fbdevhw"
(II) LoadModule: "fbdevhw"
(II) Loading /usr/X11R6/lib/modules/linux/libfbdevhw.a
(II) Module fbdevhw: vendor="The XFree86 Project"
	compiled for, module version = 0.0.2
	ABI class: XFree86 Video Driver, version 0.4
(II) UnloadModule: "ati"
(II) UnloadModule: "fbdevhw"
(II) Unloading /usr/X11R6/lib/modules/linux/libfbdevhw.a
(II) UnloadModule: "vgahw"
(II) Unloading /usr/X11R6/lib/modules/libvgahw.a
(II) UnloadModule: "radeon"
(II) Unloading /usr/X11R6/lib/modules/drivers/radeon_drv.o
(EE) Screen(s) found, but none have a usable configuration.

Option "UseFBDev" requires radeonfb to be active in console. Is it?

Earthling Michel Dänzer | Debian (powerpc), X and DRI developer Libre software enthusiast | http://svcs.affero.net/rm.php?r=daenzer

Reply to: