[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: [D-I Manual] Stable update - String freeze / Call to update translationsOn Sat, 25 Apr 2009, Daniel Nylander wrote:

På vilken lista kom detta mail? Det missade jag.
Jobbar på en uppdatering av d-i manual

Det allra första mailet som jag lyckades missuppfatta / inte läsa så noga kom till i18n och hade senaste översättarna i BCC (eller inte det första i tråden om man ska va ärlig eftersom det var en uppdatering men iaf, där galenskapen startade). Sen spelade vi lite mailpingis tills jag ccade och fattade att jag tabbat mig lite. Hälsade att jag kollar med er andra annars chippar jag in sakerna på söndag men då behöver jag nog inte det kan man anta =)

--
/brother
http://frakalendern.se
"Värt att notera här är att när Svartholm Warg får mejl med frågor är att han svarar inne i det ursprungliga mejlet, så man måste vara lite uppmärksam." - Håkan Roswall


Reply to: