[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Instal.lador Debian (era: Bits from Debian-installer i18n)Christian Perrier wrote:

Since the d-i beta-2 rush, I did not post reports about the progress
in debian-installer i18n, so here is a short summary.


(...)


- Missing languages
-------------------

Catalan is still half its way. We know the translation exist on Jordi
Mallach's computer as a single ca.po file, but Jordi is way too
busy. Jordi, remember that both Steve Langasek and myself offered to
msgmerge and commit the stuff.

Jordi, ara tinc uns dies més "lliures" abans que tornin a començar les classes. No tinc massa clar què passa amb la traducció de l'instal.lador Debian, però si puc donar un cop de mà amb això fes-m'ho saber.

D'altra banda tinc la traducció del GnuCash força aturada. No és que no me'n surti, però certament vaig agafar una tasca molt feixuga per començar i no li acabo de veure el final. Quan m'hi poso em passo l'estona corregint o precisant termes que ja havia traduït, ara que vaig ficant-me més dins del món de la comptabilitat.

Per això, atès que el GnuCash està una mica aparcat, millor serà si puc dedicar el meu temps a quelcom més urgent.

Tu diràs.

Orestes.
Reply to: