[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#613755: marked as done (base: Laptop does not recover after suspend)

Your message dated Mon, 14 Nov 2011 05:45:13 -0600
with message-id <20111114114513.GA31298@elie.hsd1.il.comcast.net>
and subject line Re: base: Laptop does not recover after suspend
has caused the Debian Bug report #613755,
regarding base: Laptop does not recover after suspend
to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what this
message is talking about, this may indicate a serious mail system
misconfiguration somewhere. Please contact owner@bugs.debian.org

613755: http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=613755
Debian Bug Tracking System
Contact owner@bugs.debian.org with problems
--- Begin Message ---
Package: base
Severity: important

The laptop is configured so that it will suspend when closing the lid. It does
suspend as expected but when the lid is open again, the system wont recover.
Instead it shows a black screen (as if X didn't recover and went to a terminal)
but I can't do anything. The only thing that the displays shows is these 3

[118.502991] btusb_intr_complete: hci0 usb ffff88015e415300 failed to
[118.503981] btusb_intr_complete: hci0 usb ffff88015e415480 failed to
[118.504986] btusb_intr_complete: hci0 usb ffff88015e4153c0 failed to

I have to restart ctrl-alt-delete 'ing it to take cotrol of the system again.
It restarts normally and behaves as if nothing happened afterwards.

-- System Information:
Debian Release: 6.0
  APT prefers squeeze-updates
  APT policy: (500, 'squeeze-updates'), (500, 'stable')
Architecture: amd64 (x86_64)

Kernel: Linux 2.6.32-5-amd64 (SMP w/2 CPU cores)
Locale: LANG=es_MX.utf8, LC_CTYPE=es_MX.utf8 (charmap=UTF-8)
Shell: /bin/sh linked to /bin/dash

--- End Message ---
--- Begin Message ---
Jonathan Nieder wrote:
> Julien Cristau wrote:

>> Is the bug reproducible if you don't load the nvidia driver?
> It would also be interesting to know whether you can reproduce this
> with version 3.0.0-1 sid.

Lacking the answers to these two questions, we can't take this
upstream, and there aren't many other avenues to make progress without
that info, either.  Closing.

--- End Message ---

Reply to: