[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#526264: marked as done (QLogic ISP 1040 checksum failed during bootup)

Your message dated Fri, 16 Oct 2009 16:59:43 +0200
with message-id <20091016145943.GE28231@baikonur.stro.at>
and subject line Re: Bug#527265: Strange QLA1040 firmaware load error with 2.6.30 from testing
has caused the Debian Bug report #527265,
regarding QLogic ISP 1040 checksum failed during bootup
to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what this
message is talking about, this may indicate a serious mail system
misconfiguration somewhere. Please contact owner@bugs.debian.org

527265: http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=527265
Debian Bug Tracking System
Contact owner@bugs.debian.org with problems
--- Begin Message --- Package: firmware-qlogic
Version: 0.16
Severity: important

When I try to boot with linux-image-2.6.29-1-686 (2.6.29-3) I get the error
scsi(0): RISC checksum failed.

Booting with the old linux-image-2.6.26-1-686 works.

I found some information at:

It looks like it is about the same error and that it is related to firmware loading and incorrectly built firmware.


--- End Message ---

--- Begin Message ---
Version: 2.6.30-7

On Fri, Oct 16, 2009 at 11:20:40AM +0200, Uwe Schindler wrote:
> With the latest testing 2.6.30-2 kernel package, the error disappeared, the
> firmware loads correctly.
closing, thanks for feedback.

--- End Message ---

Reply to: